Schneider B+W 72mm Cross 4X

Код товару: 13951
Фото: Schneider B+W 72mm Cross 4X

У наявності

Ціна: 2 058 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro Cross 4X 

Ефектний зоряний фільтр B+W F-Pro Cross 4X має растрову сітку з перпендикулярним розташуванням ліній та квадратними комірками сітки, що забезпечує створення чотирьох «зоряних» променів навколо кожної ділянки, що світиться, через заломлення світла. Щоб отримати необхідний кадр, варто проекспериментувати з діафрагмою та повернути «зірочку» навколо осі.  Довжина променів залежить від фокусної відстані об'єктива: у телеоб'єктивів вона довша, у ширококутних лінз –  коротша.

Крапки, що світяться, з чотирма «зоряними» променями виглядають дуже ефектно та привабливо на темному навколишньому тлі. «Зірки» пофарбовані в основному в колір джерела світла, але також можуть слабо відливати всіма кольори веселки. Напрямок променів завжди перпендикулярно лініям растрової сітки. Оправа фільтра повертається, щоб забезпечити оптимальне вирівнювання зображення в полі видошукача (для дзеркальних фотокамер) або на екрані монітора (для цифрових камер). Усі «зіркові» фільтри B+W також можна використовувати з відеокамерами.

Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Вироблено в Німеччині.

Покриття: E
Діаметри: 72

Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь 

 
 
 

Schneider B+W 72mm Cross 4X - у великому інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново необхідно знайти Фільтри А також інші фотоаксесуари не виходячи з квартири, відвідайте наш віртуальний маркет АВС Фото. Розгляньте каталог та виберіть Фільтр З вигодами для себе? Щоб правильно вибрати Фільтр, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Schneider B+W і Ви побачите доступні для замовлення Фільтри Schneider B+W. Як бачите, все досить просто. За якість деталей можна не хвилюватися. Вироби, які можна придбати у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Kenko. Виникли при замовленні Schneider B+W 72mm Cross 4X Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Товар можна отримати в Черкасах своєчасно.

Покриття: E
Діаметри: 72

Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь