Canon EF 85mm f/1.8 (2519A012)

Код товару: С000001741
Фото: Canon EF 85mm f/1.8 (2519A012)

У наявності

Ціна: 17 549 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

 

Коротка фокусна відстань у поєднанні з високим світлосилом і швидкісним автофокусуванням робить EF 85 мм f/1.8 USM ідеальним об'єктивом для любителів портретів.
 
Переваги
 
- діафрагма f/1.8
 
- Короткий/середній телеоб'єктив
 
- Ультразвуковий привід фокусування з постійним ручним коригуванням фокусу
 
- Мінімальна фокусна відстань 85 см
 
- Діаметр фільтра 58 мм
 
- Покриття Super Spectra дозволяє усунути відблиски та двоїння зображень.
 
Докладний опис
 
Практичний, портативний телеоб'єктив

EF 85 мм f/1.8 USM дозволяє отримати різкі, чіткі знімки за будь-якого значення діафрагми. Практично круглий отвір діафрагми робить більш рівним розмиття тих частин зображення, які знаходяться не у фокусі, а також дозволяє виділити на розмитому фоні об'єкти, що знаходяться у фокусі. Об'єктив має фіксований передній елемент фокусування, що дозволяє використовувати спеціальні фільтри (поляризаційний та градієнтний).
 
Висока світлосила f/1.8

Висока світлосила f/1.8 дозволяє фотографам знімати з рук у складних умовах і за слабкого освітлення, а також обмежувати глибину різкості для отримання творчого ефекту.
 
Стиснення перспективи під час портретної зйомки

Коротка фокусна відстань об'єктива злегка стискає перспективу, зменшуючи незграбність рис обличчя та ретушуючи зображення.
 
Ультразвукове фокусування

Ультразвуковий привід кільцевого типу дозволяє досягти швидкого і практично беззвучного автофокусування. Завдяки відмінним характеристикам об'єктива досягається точне фокусування. Доступна в будь-який момент ручна корекція фокусування можлива без вимкнення автофокусування.
 
Покриття Super Spectra

Покриття Super Spectra допомагає забезпечити точний колірний баланс та високу контрастність. Також покриття дозволяє усунути відблиски та двоїння зображень, що виникають в результаті відбиття світла від датчика камери.
 
Інтеграція з експозаміром E-TTL II

Об'єктив передає інформацію про відстань експозаміру E-TTL II сумісної камери EOS, що забезпечує оптимальне вимірювання експозиції.
 
 
 

Canon EF 85mm f/1.8 (2519A012) - в надійному інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Об'єктиви або інші елементи фотототехніки не встаючи з крісла, зайдіть до нас у інтернет магазин abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Об'єктив за вигідною ціною? Щоб швидко підібрати Об'єктив, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Canon і перед вами будуть усі Об'єктиви Canon. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Можна не хвилюватися про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Nikon. З'явилися при покупці Canon EF 85mm f/1.8 (2519A012) Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлену продукцію можна отримати в Запоріжжі у мінімальні терміни.

Тип об'єктиву
Портретний FIX
Модель
EF 85 мм f/1.8 USM
Діаметр фільтра, мм
58
Розмір матриці
Full frame
Кути огляду
24°, 16°, 28°30'
Габарити
75 x 71,5 мм
Конструкція
9 елементів у 7 групах
Мінімальна дистанція фокусування
0.85 м
Мінімальна діафрагма
f/22
Максимальна діафрагма
f/1.8
Кількість пелюсток діафрагми
8
Вага
425 г