Canon EF 85mm f/1.4L IS USM

Код товару: С000007951
Фото: Canon EF 85mm f/1.4L IS USM

Очікується

Ціна: 51 220 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

CANON EF 85MM F/1.4L IS USM
 
Цей об'єктив L-серії має покращену оптичну конструкцію та пропонує ідеальний набір параметрів для творчої портретної фотографії.
 
Знімайте портрети з чудовою деталізацією та живіть історіями
 
Цей світлосильний портретний об'єктив дозволяє створювати різкі знімки з відмінною контрастністю та кольором, а також точно передає найдрібніші деталі та ідеально підходить для датчиків високої роздільної здатності. Покриття Air Sphere (ASC) пригнічує внутрішні відблиски та засвічення, а велика діафрагма f/1.4 дозволяє робити знімки з малою глибиною різкості.
 
Широка діафрагма та висока світлосила для відмінного фокусування при будь-якому освітленні
 
Широка діафрагма f/1.4 забезпечує точне фокусування та дозволяє використовувати короткі витримки навіть при поганому освітленні. Мала глибина різкості, що отримується при широкій максимальній діафрагмі, дає приємне боці і дозволяє надати портрету відчуття глибини.
 
 
 
 
Плавна та точна стабілізація зображення, еквівалентна 4 ступеням витримки
 
Складне світло може як зіпсувати фотографію, так і зробити її прекрасною. Стабілізація зображення, еквівалентна 4 ступеням витримки, допоможе звести до мінімуму наслідки струсу камери і дасть фотографам і відеографам, які працюють у складних умовах зйомки, додаткові переваги саме тоді, коли вони потрібні.
 
 
 
 
Чутливе, швидкісне та точне автофокусування для швидкого наведення фокусу
 
Завдяки новітнім технологіям автофокусування об'єктив працює швидко, точно та майже безшумно. Чіткий фокус та повна сумісність автофокусування з усіма системами EOS робить цей об'єктив ідеальним супутником для фотографів та відеографів.
 
 
 
Міцна конструкція, висока стійкість до атмосферних впливів, повна сумісність
 
Міцна конструкція, що включає передню амортизовану частину корпусу, забезпечує чудові результати зйомки у всіх ситуаціях. Покриття флюорину на передньому та задньому оптичному елементі об'єктива допомагає захистити його від проникнення пилу та вологи, а точні позначки відстані дозволяють розрахувати E-TTL при використанні спалаху.
 
 
 
 
Ідеальне поєднання творчих можливостей та продуктивності
 
Можливості камери можна повністю розкрити лише з гідним об'єктивом: всі об'єктиви L-серії розроблені з урахуванням високого рівня продуктивності. Завдяки повній сумісності автофокусування з датчиками Dual Pixel CMOS AF, цей об'єктив забезпечує відмінний результат як при зйомці фотографій, так і відеороликів.
 
 
 
 
Подивіться через об'єктив очима творців історій Canon
 
Об'єктив EF 85mm f/1.4L IS USM відрізняється універсальністю і чудово підійде для різних творчих проектів. Дізнайтеся, чому творці історій Canon включають цей об'єктив у свій комплект обладнання для зйомки різних сюжетів — від надчітких портретів до стрімких репортажних кадрів.
 
 
 
 

Canon EF 85mm f/1.4L IS USM - на сайті інтернет-магазину abcphoto. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші фотоаксесуари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в онлайн магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та виберіть Об'єктив з вигодами для бюджету Щоб запросто підібрати Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Canon і перед вами з'явиться Об'єктиви Canon. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. За якість запчастин можна не турбуватися. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Fujifilm. З'явилися під час замовлення Canon EF 85mm f/1.4L IS USM Питання можна прояснити у наших фахівців. Товар можна отримати в Харкові в потрібні терміни.

Тип об'єктиву
Портретний FIX
Модель
Canon EF 85mm f/1.4 L IS USM
Діаметр фільтра, мм
77
Розмір матриці
Full frame
Кути огляду
24º, 16º, 28º 30'
Габарити
88,6 x 105,4 мм
Мінімальна дистанція фокусування
0.85 м
Мінімальна діафрагма
f/22
Максимальна діафрагма
f/1.4
Кількість пелюсток діафрагми
9
Вага
950 г