Canon EF-M 22mm f/2 STM

Код товару: С000009926
Фото: Canon EF-M 22mm f/2 STM

У наявності

Ціна: 8 159 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

         

CANON  EF-M 22mm f/2.0 STM ідеально підійде для зйомки різних сюжетів у різних умовах. Портрети, пейзажі та документальні фото тепер будуть чіткими та оригінальними. За допомогою ширококутного об'єктиву-«млинця» 22 мм з кріпленням EF-М користувач зможе фотографувати чудові пейзажі та проводити повсякденну зйомку з EOS M . Отримати якісне та яскраве зображення навіть в умовах поганого освітлення можна завдяки максимальній діафрагмі f/2.0.
 
          
 
Зручний об'єктив
Легкий об'єктив  EF-M 22mm f/2.0 STM  зручно брати із собою у подорожі. Тому ви зможете сфотографувати всі несподівані та незабутні моменти життя. Ця модель має стильний та тонкий алюмінієвий корпус та EF-M кріплення для бездзеркальних камер EOS M.
 
Висока якість фотографій в умовах поганого освітлення
Широка максимальна діафрагма f/2.0 дозволяє знімати нічне життя без спалаху чи штативу. Створюйте яскраві фотографії незалежно від умов освітлення.
 
Розмите фон
Знімайте професійно та підкресліть предмет зйомки. Об'єктив  EF-M 22mm f/2.0 STM  дозволить отримати гладке і плавне тло поза фокусом. Тепер ваші фото будуть оригінальними та надихаючими.
 
 
 

Canon EF-M 22mm f/2 STM - на сайті інтернет-магазину АВС Фото. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші елементи фотототехніки не виходячи з дому, зверніться до нас онлайн-супермаркет АВС Фото. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Об'єктив за економною ціною? Щоб запросто підібрати Об'єктив, за допомогою фільтрів. Введіть: Canon і Ви побачите доступні для замовлення Об'єктиви Canon. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Як товари можна бути впевненими. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені лідируючими компаніями, наприклад Fujifilm. Якщо з'явилися при купівлі Canon EF-M 22mm f/2 STM Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Замовлену продукцію можна отримати в Ужгород в необхідні терміни.

Тип об'єктиву
ширококутний
Тип байонету
Фокусна відстань
Мінімальне значення діафрагми
Максимальне значення діафрагми
Спосіб фокусування
Привід автофокусування
Конструкція
Кількість пелюсток діафрагми
7
Мінімальна дистанція фокусування
Діаметр світлофільтру
Габарити (діаметр x довжина)
Вага