Canon EF 100mm f/2.8L IS USM Macro (3554B005)

Код товару: С000001768
Фото: Canon EF 100mm f/2.8L IS USM Macro (3554B005)

У наявності

Ціна: 47 268 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Об'єктив з фіксованою фокусною відстанню та широкими можливостями макрозйомки
 
Об'єктив EF 100mm f/2.8L Macro IS USM має коефіцієнт збільшення 1:1 для макрозйомки, тобто об'єкт зйомки буде фіксуватися датчиком зображення камери в натуральну величину. Цей універсальний об'єктив забезпечує відмінні результати при портретній зйомці та відеозйомці з рук завдяки можливості створення малої глибини різкості з гарним боком, а також вбудованого гібридного режиму стабілізації зображення Hybrid IS та легкої конструкції.
 
Чіткі та різкі макрознімки
 
Об'єктив оснащений інноваційною гібридною системою стабілізації зображення Hybrid IS, яка скорочує, поширені та посилюються при зйомці з максимальним наближенням, кутові зміщення та бічні струси зі зсувом, які.
 
 
Зрушення та струси
 
Струси, спричинені зсувом камери, виникають, коли камера переміщається паралельно сцені на датчику зображення, і значно помітніші зйомки в режимі макро. Зазвичай для макрозйомки потрібен штатив, проте новий гібридний режим стабілізації зображення Hybrid IS ефективно компенсує кутові та співвісні усунення при струсі камери. Це забезпечує велику гнучкість усунення струсів камери під час раптового руху або переміщення об'єкта зйомки, що дозволяє отримувати чіткі знімки під час макрозйомки.
 
 
 
 
Унікальний об'єктив
 
Швидке, безшумне автофокусування
 
Коли найменший шум загрожує зіпсувати чудовий знімок, високошвидкісне безшумне автофокусування за допомогою ультразвукового USM-мотора у поєднанні з фокусною відстанню 100 мм дозволить отримати відмінні результати, зберігши достатню відстань, щоб не злякати об'єкт зйомки. Використовуйте вбудований перемикач обмеження фокусування, щоб збільшити швидкість автофокусування за рахунок обмеження фокусування певним діапазоном фокусних відстаней.
 
 
 
 
Якість конструкції об'єктивів серії L
 
EF 100mm f/2.8L Macro IS USM – міцний об'єктив, один з об'єктивів уславленої L-серії – виконаний з матеріалів найвищої якості та захищений від атмосферних впливів.
Завдяки високоякісній оптичній конструкції, що включає ультранизкодисперсійну (UD) лінзу, що знижує хроматичні аберації, та круглій 9-пелюстковій діафрагмі f/2.8, що створює неймовірно м'яке боці – цей об'єктив стане відмінним вибором для портретної фотозйомки.
 
Завдяки поєднанню виключно ефективного гібридного режиму стабілізації Hybrid IS, діафрагми f/2.8 та швидкої системи автофокусування USM цей об'єктив – справді унікальний високопродуктивний інструмент. Це робить його популярним серед фотографів, які виконують макрозйомку періодично, так і серед тих, хто спеціалізується на ній.
 
 
 
Універсальний об'єктив, ідеальний вибір для портретної зйомки
 
Об'єктив EF 100mm f/2.8L Macro IS USM стане чудовим доповненням подвійного призначення до вашого комплекту фотообладнання. Він чудово підійде для портретної зйомки, а також дозволить створювати виключно чіткі макрознімки, зберігаючи при цьому неймовірну якість зображення.
 
Красиві портрети з високою деталізацією
 
EF 100mm f/2.8L Macro IS USM задовольнить усі вимоги до об'єктиву з фіксованою фокусною відстанню. Його високоякісна оптична конструкція дозволяє передати дрібні деталі, що особливо корисно, якщо при портретній фотозйомці необхідно зробити акцент на певній частині обличчя.
 
 
 
 
Ідеальна перспектива
 
Фокусна відстань 100 мм ідеально підходить для створення портретів, забезпечуючи красиві крупні плани без спотворення рис обличчя. Гібридний режим стабілізації зображення Hybrid IS дозволяє створювати гарні кадри під час зйомки з рук за умов слабкого освітлення.
 
 
 
 
Не відволікайтеся від деталей
 
Діафрагма f/2.8 забезпечує невелику глибину різкості, створюючи об'ємне зображення. Вона дозволяє виділити об'єкт на задньому плані та привернути увагу глядача до потрібної деталі.
 
 
 
 
 
 

Canon EF 100mm f/2.8L IS USM Macro (3554B005) - у віртуальному магазині АВС Фото. Якщо потрібно вибрати Об'єктиви А також інші фототовари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в інтернет магазин abcphoto. Розгляньте каталог та виберіть Об'єктив за бюджетною ціною? Щоб правильно підібрати Об'єктив, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Canon І Ви побачите перелік з Об'єктиви Canon. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість деталей можна не хвилюватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Voigtlander. Якщо з'явилися при підборі Canon EF 100mm f/2.8L IS USM Macro (3554B005) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Замовлену продукцію можна отримати в Олександрії максимально швидко.

Бленда об'єктиву
ET-73
Збільшення з подовжувальним тубусом EF12 II
1,17-0,12
Привід автофокусування
кільцевий ультразвуковий привід (USM)¹
Стабілізатор зображення
4-ступінчастий 3-ступінчастий при 0,5x-кратному збільшенні 2-ступінчастий при 1,0x-кратному збільшенні
Інформація про відстань
Надається
Мінімальна відзначена відстань фокусування
0,3
Кут зору
19.8 °, 13.5 °, 24 °
Мінімальна діафрагма
32
Конструкція об'єктива (кількість елементів/груп)
15/12
Число пелюсток діафрагми
9
Діаметр та крок різьблення для фільтра
67 мм
Максимальний діаметр/довжина об'єктива
77,7 x 123
Вага
625 г