Canon RF 35mm f/1.4 L VCM

Код товару: С000012451
Фото: Canon RF 35mm f/1.4 L VCM

У наявності

Ціна: 79 038 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Об’єктив Canon RF 35mm f/1.4L VCM, створений спеціально для кінематографічного відео 
Це ширококутний гібридний фіксований об’єктив серії L із надшвидкою максимальною діафрагмою f/1.4 для роботи в складних умовах освітлення. Його 11-пелюсткова діафрагма створює м’яке кінематографічне боке, а об’єктив має мінімальне дихання фокуса для легкого та плавного фокусування. Кільце фокусування можна використовувати постійно з перевизначенням, а також можна використовувати кільце діафрагми вручну під час змінних умов відеозйомки.
Цей об’єктив має мотор звукової котушки (VCM) для швидкого плаваючого заднього фокусування та Nano USM для швидкого й тихого плаваючого автофокусування. Його оптична конструкція включає в себе спеціально розроблені елементи, які допомагають майже усунути хроматичні аберації та колірну окантовку для помітної чіткості та точності кольорів. Два елементи з наднизькою дисперсією та два асферичні елементи також оснащені для додаткового контролю різноманітних аберацій і спотворень для досягнення високої різкості та роздільної здатності. Його міцна фізична конструкція захищена від пилу та вологи за допомогою покриттів ASC (повітряна сфера), SSC (покриття Super Spectra) і фтору для використання в будь-якому середовищі та для запобігання ореолам і відблискам.
Гібридний об’єктив серії L із кільцем діафрагми для ручного керування діафрагмою під час зйомки відео
Оптимізований для відео, Nano USM використовується для плаваючого фокусування та двигун звукової котушки (VCM) для заднього фокусування для тихої незалежної або синхронізованої активації на високій швидкості
Покращена довговічність і погодостійка конструкція для використання в суворих умовах
Покриття Air Sphere (ASC) допомагає значно зменшити ореоли та відблиски на об’єктиві
2 елементи UD для мінімізації хроматичної аберації
2 асферичні лінзи для якісного зображення від краю до краю
Включає задній тримач гелевого фільтра, який можна прикріпити
 
 
Canon RF 35mm F1.4L VCM
 
Гібридний об’єктив, призначений для зйомки фотографій і відео, з природним широким кутом огляду та швидкою діафрагмою f/1,4 стане найкращим вибором для натхненних творців візуальних історій.
Для зйомки ідеальних фотографій і кінематографічного відео обирайте RF 35MM F1.4L VCM, який є ідеальним рішенням для двох завдань.
Завдяки передовій технології Canon та інтуїтивно зрозумілим елементам і функціям, як-от спеціальний регулятор діафрагми для відео та приводи фокусування Nano й VCM для швидкого й безшумного АФ, цей ширококутний гібридний об’єктив із фіксованою фокусною відстанню дає вам можливість вільно керувати творчим процесом.
 
 
Бездоганна універсальність в одному корпусі
Фокусна відстань 35 мм забезпечує чудову перспективу. Окреме кільце керування діафрагмою підтримує плавне ручне керування діафрагмою під час зйомки,1 а 11-пелюсткова діафрагма гарантує відмінну контрольованість глибини різкості з мінімальним ефектом дихання під час фокусування для неймовірної якості зображення.
 
 
Приголомшлива ефективність навіть за слабкого освітлення.
Продовжуйте знімати, коли рівень освітлення падає, завдяки діафрагмі f/1,4 для отримання яскравого зображення. Завдяки конструкції об’єктива з фіксованою фокусною відстанню увага фокусується на об’єкті з можливістю застосування переднього та заднього фільтрів для додаткового творчого контролю.
 
 
Кришталево чітке зображення з високою точністю
Насолоджуйтеся чудовою якістю зображення завдяки асферичним і наднизькодисперсним лінзам із покриттями Super Spectra та ASC. Швидкий привод Nano USM у поєднанні із ще швидшою технологією приводу голосової котушки (Voice Coil Motor, VCM2) забезпечує швидке й точне фокусування.
 
 
Чудова надійність і інтуїтивно зрозуміле керування
Працюйте в складних умовах завдяки конструкції серії L із високоякісними скляними елементами. Фторове покриття запобігає прилипанню бруду до переднього елемента, а спеціальне кільце керування об’єктива та настроювана функціональна кнопка забезпечують персоналізований контроль.
 
 
 
 
 

Canon RF 35mm f/1.4 L VCM - в електронному каталозі АВС Фото. Якщо терміново потрібно вибрати Об'єктиви та інші елементи фототехніки не виходячи з квартири, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto. Виберіть із каталогу Об'єктив зі знижками? Щоб не витрачати час на вибір Об'єктив, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Canon І Ви побачите перелік з Об'єктиви Canon. Як бачите, вибір максимально спрощений. За якість деталей можна не хвилюватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Viltrox. Виникли при замовленні Canon RF 35mm f/1.4 L VCM Запитайте наших менеджерів. Доставка проводиться Дніпрі без затримок.

Діаметр різьблення для фільтрів
67 мм
Габарити (діаметр х довжина)
76,5 x 99,3
Вага
555 г
Бленда об'єктиву
EW-73F
Фокусна відстань
35 мм
Максимальна діафрагма
f/1,4
Мінімальна діафрагма
f/16
Конструкція об'єктива (кількість елементів/груп)
14/11
Число пелюсток діафрагми
11-пелюсткова діафрагми
Оптична схема
54 °, 38 °, 63 °
Діаметр та крок різьблення для фільтра
67 мм
Вага
555г.
Байонет
Canon RF
Сумісність
Full Frame