Canon EF 14mm f/2.8L II USM (2045B005)

Код товару: С000001770
Фото: Canon EF 14mm f/2.8L II USM (2045B005)

У наявності

Ціна: 86 999 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Компанія Canon випустила ультраширококутний об'єктив EF 14MM f/2.8L II USM. Цей об'єктив забезпечує найкоротшу відстань у всій знаменитій професійній серії L від Canon, а також кут огляду 114º, який перевершує тільки об'єктив Canon EF15mm f/2.8 «риб'яче око».

Цей новий об'єктив включає асферичні та наднизкодисперсійні елементи для досягнення найвищих стандартів достовірності зображення. Завдяки застосуванню найновішого ультразвукового двигуна кільцевого типу для швидкого та точного автофокусування, а також захисту від пилу та вологи, він замінить надзвичайно популярний EF14mm f/2.8L USM.

Характеристики моделі EF 14MM f/2.8L II USM:

  • Відмінна роздільна здатність, чудова контрастність і різкість по всьому кадру завдяки використанню асферичних та наднизкодисперсійних елементів об'єктива
  • Велика апертура f/2.8 для зйомок при поганому освітленні
  • Новий ультразвуковий мотор Canon кільцевого типу (USM) для швидкого і майже безшумного автофокусування з гарною фіксацією моменту, що крутить.
  • Ручне фокусування в будь-який час за допомогою великого гумового кільця, яке не обертається під час автофокусування
  • Покриття Super Spectra та покращена форма лінз для запобігання появі небажаних відображень та ореолу
  • Широка діафрагма з круглою апертурою дозволяє отримувати фотографії з насиченим фоном і «вилучати» небажані об'єкти фону, що відволікають увагу від об'єктів на передньому плані при широкій апертурі

Конструкція об'єктивів серії L

Об'єктиви серії L – лідируючі моделі об'єктивів Canon для професійної зйомки – відповідають вимогам найвибагливіших фотографів. Якість оптики моделі EF 14MM f/2.8L II USM та інших об'єктивів серії L забезпечує неперевершену продуктивність зйомки, фокусну відстань, швидкість роботи та якість зображень, недосяжні при використанні традиційних оптичних технологій.

Нові перспективи

Фотографи зможуть використовувати ультраширокий кут огляду 114º об'єктива для створення яскравих ефектів. EF 14MM f/2.8L II USM ефективний як під час фотографування будівель та інших великих об'єктів, коли фотограф не може відійти на достатню відстань, щоб вмістити весь об'єкт у кадр, так і при зйомці в невеликих приміщеннях. Мінімальна відстань фокусування об'єктива – всього 20 см, що дозволяє фотографам практично впритул підійти до предметів для створення творчих ширококутних знімків.

Асферичні та наднизкодисперсійні елементи об'єктива

Об'єктив EF 14MM f/2.8L II USM має два асферичні елементи, які забезпечують чіткість зображення у всіх областях кадру по всьому діапазону фокусування та широкої діафрагми. Ідеальна якість зображення забезпечується також за допомогою двох наднизькодисперсійних елементів (UD), які використовуються для придушення хроматичних аберацій та пов'язаних з ними кольорових ореолів.

Покриття Super Spectra

Крім покращеної форми лінз, що дозволяє зменшити паразитне відбиття світла, та застосування невідбивних матеріалів у корпусі об'єктива, у моделі EF 14mm f/2.8 II USM використовується запатентоване Canon покриття лінз Super Spectra. Це покриття допомагає зменшити небажані відображення та ореол, що часто виникають при використанні цифрових камер через відбиття світла від датчика зображення. Збільшуючи поглинання світла, покриття Super Spectra зменшує ефект лінз, що відображає, що сприяє створенню яскравих і чітких зображень з природною кольоропередачею.

EF 14MM f/2.8L II USM має вбудовану пелюсткову бленду та вдосконалену кришку об'єктива.

Згідно з філософією «Kyosei» компанії Canon, що означає життя в гармонії з навколишнім середовищем, об'єктиви компанії Canon виготовляються тільки зі скла, що не містить свинцю.

Canon EF 14mm f/2.8L II USM (2045B005) - у віртуальному маркеті abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Об'єктиви фотоаксесуари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в віртуальний магазин abcphoto. Розгляньте пропозиції та виберіть Об'єктив З вигодами для себе? Щоб вам простіше було вибрати Об'єктив, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Canon і Ви побачите, які доступні для замовлення Об'єктиви Canon. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Ніяких сумнівів як товари. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Panasonic. З'явилися під час замовлення Canon EF 14mm f/2.8L II USM (2045B005) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Товар можна отримати в Житомирі якомога швидше.

Объектив
Фокусное расстояние (мм)14
Светосила, f/f2.8
Конструкция (элементов/групп)14/11
Минимальная диафрагма22
Минимальная дистанция фокусировки0.2
Диаметр под светофильтр (мм)держатель фильтра
Тип блендывстроенное оборудование
Размеры (диаметр х длина, мм)80 x 94
Число лепестков диафрагмы6
Физические характеристики
Вес645