Sony E 10-18mm f/4 OSS (SEL1018)

Код товару: С000002219
Фото: Sony E 10-18mm f/4 OSS (SEL1018)

Нема в наявності

Ціна: 43 999 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Разом дешевше
    
 
 
Sony 10-18mm f/4 (SEL1018.AE) . Надширококутний зум-об'єктив F4 10-18 мм зі склом із наднизькою дисперсією та оптичним стабілізатором зображення Optical SteadyShot.
 
Надширококутний зум-об'єктив E 10–18 мм F4 OSS (SEL1018)
 
Знімайте різні сюжети з високою точністю, від широких краєвидів до чудових інтер'єрів – навіть в умовах поганого освітлення.
У поєднанні з камерами α з байонетом E від Sony об'єктиви APS-C з байонетом E забезпечують високу якість зйомки.
 
Створюйте чіткі, незмащені знімки
 
Стабілізатор зображення Optical SteadyShot™, вбудований в об'єктив, дозволяє створювати плавні, незмащені фотографії та відеозаписи під час зйомки з рук.
 
М'який ефект дефокусування
 
Замість стандартної діафрагми об'єктива у формі багатокутника, цей об'єктив має 7-пелюсткову круглу діафрагму для більш природного, округленого дефокусування або ефекту «боке».
 
Чудові оптичні характеристики
 
Асферичні елементи об'єктива зменшують спотворення, а скла Super ED (з наднизькою дисперсією) забезпечують чудову контрастність і роздільну здатність, навіть з фокусною відстанню 10 мм.
 
Швидке фокусування
 
Завдяки механізму внутрішнього фокусування корпус об'єктива не рухається, що робить конструкцію компактнішою, відгук автофокусу - швидшим, а також скорочує мінімальну дистанцію фокусування.
 
 

Sony E 10-18mm f/4 OSS (SEL1018) - в електронному магазині АВС Фото. Якщо потрібно підібрати Об'єктиви та інші елементи фототехніки не покидаючи квартири, відвідайте наш електронний каталог abcphoto.com.ua. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Об'єктив за низькою ціною? Щоб легше було підібрати Об'єктив, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Sony і перед вами будуть усі Об'єктиви Sony. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. За якість запчастин можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими фірмами, наприклад Sigma. З'явилися при покупці Sony E 10-18mm f/4 OSS (SEL1018) Питання можна задати нашим фахівцям. Замовлення можна отримати Білій Церкві своєчасно.

Тип об'єктиву
ширококутний Zoom
Фокусна відстань
10 – 18 мм
Діафрагма
F4
Мінімальна діафрагма
F22
Кріплення
Sony E
Стабілізація зображення
є
Автоматичне фокусування
є
Число елементів / груп елементів
10 / 8
Число асферичних елементів
3
Число низькодисперсних елементів
1
Число пелюсток діафрагми
7
Розміри (D x L)
70 x 63.5 мм
Вага
225 г
Кут огляду
76 - 109 град.хв
Мінімальна відстань фокусування
0.25 м
Діаметр різьблення для світлофільтру
62 мм