Canon EF 35mm f/2 IS USM (5178B005)

Код товару: С000003287
Фото: Canon EF 35mm f/2 IS USM (5178B005)

Нема в наявності

Ціна: 25 699 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Об'єктив 35 мм зі стабілізатором зображення з ефектом, еквівалентним 4 ступеням витримки, та високою світлосилою f/2 ідеально підходить для зйомки в умовах слабкого освітлення. Ультразвукове автофокусування забезпечує швидке та точне фокусування. Асферична лінза підвищує якість зображення.
 
Переваги:

- Стабілізатор зображення з ефектом, еквівалентним 4 ступеням експозиції

- Велика світлосила f/2

- Ультразвуковий мотор для швидкого та точного автофокусування

- Компактна конструкція та мала вага

- Діафрагма з восьми пелюсток для плавного "боке"

- Елементи із формованого скла для забезпечення різкості по всьому полю

- Мінімальна відстань фокусування 0,24 м

Докладний опис
 
Природний ширококутний огляд

Забезпечуючи природну перспективу і ширший кут охоплення, EF 35mm f/2 IS USM є гарною альтернативою стандартним 50-мм об'єктивам при використанні з повнокадровою цифровою дзеркальною камерою. На камерах EOS з датчиком зображення APS-C забезпечує кут огляду, що відповідає 56-мм об'єктиву.
 
Стабілізація зображення для зйомки в умовах слабкого освітлення

Знімайте з рук в умовах слабкого освітлення з витримками, що на чотири ступені більше, ніж без стабілізатора. Технологія стабілізатора зображення (IS) автоматично розпізнає зйомку з проводкою, коли фотограф слідує за об'єктом зйомки, що рухається, і відключає стабілізацію в цьому напрямку.
 
Велика світлосила f/2

Зйомка з такими значеннями діафрагми, як f/2, дозволяє фотографам працювати з малою глибиною різкості. Насолоджуйтесь яскравістю зображення у видошукачі та використовуйте відносно короткі витримки навіть за умов недостатнього освітлення.
 
Покращене автофокусування

Швидке, практично безшумне автофокусування досягається завдяки ультразвуковому мотору кільцевого типу. Керуйте фокусуванням за допомогою ручної корекції фокусування.
 
Складна оптична конструкція

Асферична лінза підвищує якість зображення, тоді як діафрагма з восьми пелюсток забезпечує плавне розмиття (боке). Об'єктив EF 35mm f/2 IS USM має мінімальну дистанцію фокусування 0,24 м, дозволяючи наблизитись до об'єкта зйомки.
 
Компактна конструкція

Досить компактний для того, щоб скрізь брати його із собою, об'єктив EF 35mm f/2 IS USM ідеально підходить для репортажної та вуличної фотографії.
 
 
 

Canon EF 35mm f/2 IS USM (5178B005) - у великому інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно придбати Об'єктиви або інші елементи фотототехніки не виходячи з дому, зверніться до нашого електронний каталог abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Об'єктив за вигідною ціною? Щоб максимально просто вибрати Об'єктив, Скористайтеся навігацією. Введіть: Canon і Ви побачите, які доступні для замовлення Об'єктиви Canon. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Ніяких сумнівів як товари. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Lensbaby. Якщо з'явилися при підборі Canon EF 35mm f/2 IS USM (5178B005) Запитайте наших професійних менеджерів. Посилання прийде в Сумах в необхідні терміни.

 

Тип об'єктиву

Стандартний FIX
Модель
EF 35 мм f/2.0 IS USM
Діаметр фільтра, мм
67
Розмір матриці
Full frame
Кути огляду
63 °, 38 °, 54 ° / по горизонталі, вертикалі, діагоналі
Габарити
77,9 x 62,6
Конструкція
без частин, що висуваються
Мінімальна дистанція фокусування
0.24 м
Мінімальна діафрагма
f22
Максимальна діафрагма
f/2.0
Кількість пелюсток діафрагми
8
Вага
335 г