Sony FE 55mm F1.8 ZA Sonnar T* (SEL55F18Z.AE)

Код товару: С000003293
Фото: Sony FE 55mm F1.8 ZA Sonnar T* (SEL55F18Z.AE)

Нема в наявності

Ціна: 38 599 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Разом дешевше

Об'єктив Sony FE 55 мм f/1.8 ZA Sonnar T* Carl Zeiss (SEL55F18Z.AE)

 

Максимальна світлосила f/1.8 для широких творчих можливостей

Знаменитий рівень контрастності та різкості оптики ZEISS дозволять розкрити весь потенціал повнокадрових матриць, якими оснащені камери Sony серії α7. А максимальний отвір діафрагми f/1.8 у свою чергу дозволяє досягти чудового розмиття фону. Також за рахунок такої високої світлосили можна досягти більшої глибини різкості. Світлосильні об'єктиви також забезпечують максимальну перевагу під час зйомки в умовах низького освітлення.

 

Плавне дефокусування підвищує глибину та об'єм зображення

9-пелюсткова кругова діафрагма поєднується з передовою оптикою, забезпечуючи виразний ефект дефокусування. Це дозволяє виділити об'єкт зйомки в кадрі і природно розподілити світло в кадрі так, щоб глядач не відволікався на незначні фонові деталі.

    

 

Sony та Zeiss поєднують зусилля для досягнення кращої якості зображень

Удосконалені технології, які є результатом спільної роботи Sony та Zeiss, поєднують прецизійну оптичну конструкцію з трьома асферичними елементами, два з яких двосторонні. Це забезпечує ефективне придушення всіх видів аберації і дозволяє досягти чудового рівня різкості та контрастності по всій площі кадру. Покриття ZEISS T* пригнічує внутрішні відблиски та забезпечує вражаючу контрастність світлих та темних ділянок зображення.

  

 

Впевненість під час зйомки в будь-якій ситуації

Найцікавіші та найвиразніші кадри виходять у складних умовах зйомки. Пилозахисна конструкція цього об'єктиву дозволяє використовувати його в помірно вологих або запорошених робочих умовах, що гарантує впевненість при зйомці в будь-якій ситуації.

  

 

Визначна кольоропередача та контрастність

Важливим фактором для цього є покриття ZEISS T* , яке ефективно пригнічує паразитні відбиття, що може призвести до значного зниження якості зображення. Блики та ефекти двоїння зображення знижуються, забезпечуючи покращений контраст та кольору, що надає зображенню особливу глибину та об'єм.

        

Sony FE 55mm F1.8 ZA Sonnar T* (SEL55F18Z.AE) - у великому інтернет-магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно купити Об'єктиви А також інші фотоаксесуари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у електронний маркет АВС Фото. Розгляньте асортимент та виберіть Об'єктив за економною ціною? Щоб правильно підібрати Об'єктив, за допомогою навігації. Введіть: Sony і Вам будуть показані всі Об'єктиви Sony. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Можна не сумніватися як товар. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Sony. Виникли при виборі Sony FE 55mm F1.8 ZA Sonnar T* (SEL55F18Z.AE) Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Замовлення отримаєте Одесі своєчасно.

Тип об'єктиву
Портретний FIX
Модель
FE 55 мм f/1.8 ZA Sonnar T* Carl Zeiss
Діаметр фільтра, мм
49
Розмір матриці
Full frame
Фокусна відстань
55
Кути огляду
-
Габарити
64.4 x 70.5
Конструкція
Без частин, що висуваються
Мінімальна дистанція фокусування, м
0.5
Мінімальна діафрагма
f/22
Кількість пелюсток діафрагми
9
вага, кг
281
Кріплення об'єктиву (байонет)
Sony E-mount
Стабілізація зображення
Ні
Максимальна діафрагма
f/1.8
Макрозйомка
Ні
Країна виробник
Таїланд
Артикул
SEL55F18Z.AE