Canon EF 24mm f/1.4L II USM

Код товару: С000005893
Фото: Canon EF 24mm f/1.4L II USM

У наявності

Ціна: 54 388 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Світлосильний ширококутний об'єктив Ультранизкодисперсійні (UD) та асферичні елементи об'єктива усувають спотворення та аберації, що гарантує приголомшливі результати зйомки. Максимальна діафрагма f/1.4 дозволяє знімати з рук навіть за умов слабкого освітлення.
 
Переваги: 

- Широкий кут огляду 65 °

- Діафрагма f/1.4

- Асферичні та ультранизкодисперсійні (UD) оптичні елементи

- Покриття лінз із субхвильовою структурою

- Ультразвуковий привід фокусування з постійним ручним коригуванням фокусу

- Внутрішній механізм плаваючого фокусування

- Захист від вологи та пилу

- Міцна конструкція

Докладний опис
 
Світлосильний об'єктив з фіксованою фокусною відстанню

EF 24mm f/1.4L II USM має максимальну діафрагму f/1.4, що уможливлює зйомку з рук в умовах слабкого освітлення. Такі великі значення діафрагми можуть бути використані для обмеження глибини різкості навіть за коротких фокусних відстаней. Закруглені пелюстки діафрагми дозволяють красиво розмити фон (ефект Боке).
 
Асферичні та ультранизкодисперсійні (UD) оптичні елементи

Для отримання оптимального зображення об'єктив включає два типи спеціальних оптичних елементів: асферичні лінзи для виправлення сферичних аберацій та ультранизкодисперсійні лінзи (Super UD) для усунення хроматичних аберацій. Завдяки цьому виходить чітке, контрастне, не спотворене зображення на всьому просторі кадру.
 
Покриття лінз із субхвильовою структурою.

Запатентоване покриття лінз Canon мінімізує ореоли та відблиски, викликані внутрішніми відображеннями в межах об'єктива, та сприяє отриманню чітких зображень під час зйомки з об'єктивом EF 24mm f/1.4L II USM.
 
Ультразвуковий двигун фокусування

Ультразвуковий привід кільцевого типу дозволяє досягти швидкого і практично беззвучного автофокусування. Завдяки відмінним характеристикам об'єктива досягається точне фокусування. Доступна в будь-який момент ручна корекція фокусування можлива без вимкнення автофокусування.
 
Якість оптики серії L

Професійні об'єктиви Canon серії L є найкращими зразками високоточної оптики EF. Об'єктиви серії L поєднують у собі чудові технічні характеристики із зручністю у користуванні, при цьому вони захищені від пилу та вологи.
 
Безсвинцеве оптичне скло

У виробництві лінз об'єктивів EF 24mm f/1.4L II USM використовується екологічно чисте скло, що не містить свинцю.
 
 
 

Canon EF 24mm f/1.4L II USM - в електронному магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Об'єктиви А також інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нас віртуальний магазин abcphoto.com.ua. З каталогу підберіть Об'єктив вигідно? Щоб легко підібрати Об'єктив, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Canon і Ви побачите всі необхідні Об'єктиви Canon. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені відомими фірмами, наприклад Voigtlander. Якщо виникли під час вибору Canon EF 24mm f/1.4L II USM Питання можна уточнити у наших фахівців. Надсилання проводиться в Кропивницькому без затримок.

Модель
EF 24mm f/1.4L II USM
Діаметр фільтра, мм
77
Кут поля зору (по горизонталі, по вертикалі, по діагоналі)
74 °, 53 °, 84 °
Габарити
93,5 x 86,9 мм
Конструкція
13 елементів у 10 групах
Мінімальна дистанція фокусування
0,25 м
Мінімальна діафрагма
f/22
Максимальна діафрагма
f/1,4
Кількість пелюсток діафрагми
8
Вага
650 г