Canon EF-M 15-45 f/3.5-6.3 IS STM Black

Код товару: С000006280
Фото: Canon EF-M 15-45 f/3.5-6.3 IS STM Black

У наявності

Ціна: 4 527 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Цей невеликий універсальний зум-об'єктив 15-45 мм, який можна взяти з собою куди завгодно, ідеально підходить для фото- та відеозйомки і дозволяє зафіксувати все - від чудових пейзажів і чудових портретів до об'єктів, що швидко рухаються. Бездоганна пара для будь-якої камери EOS M серії.
 
Переваги
 
- Універсальна зйомка – ідеальний вибір для власників камер серії EOS-M
 
- Зручний для перенесення завдяки малій вазі, складній конструкції та стильному дизайну
 
- З легкістю записуйте плавні та чіткі відеоролики
 
- Висока різкість завдяки оптичному стабілізатору зображення
 
- Швидке автофокусування дозволяє знімати найнесподіваніші та найцікавіші моменти
 
Докладний опис
 
Універсальна зйомка - ідеальний вибір для власників камер серії EOS-M

Цей зум-об'єктив високої якості з фокусною відстанню 15–45 мм та 7-пелюстковою круглою діафрагмою ідеально підходить для широкого спектру завдань творчої зйомки. Знімайте все, від чудових пейзажів до чудових портретів, з плавним розмиттям фону, а також об'єкти, що швидко рухаються.
 
Зручний для перенесення завдяки малій вазі, складній конструкції та стильному дизайну.
 
Зручний для перенесення в будь-якій подорожі об'єктив має 3 асферичні елементи об'єктива, що забезпечують високу якість знімків, незважаючи на надзвичайно компактний дизайн. Невеликий складний об'єктив зі стильним алюмінієвим оздобленням чудово поєднується з EOS M, важить всього 130 г і має довжину 44,5 мм.
 
З легкістю записуйте плавні та чіткі відеоролики
 
Технологія крокового двигуна (STM) забезпечує практично безшумне безперервне фокусування в режимі відеозйомки, завдяки якому відео виходять плавними і не містять сторонніх звуків.
 
Висока різкість завдяки оптичному стабілізатору зображення
 
Струс камери не є проблемою. Отримуйте різкі фотографії без помітного збільшення розмиття зображень навіть при зйомці з максимальним зумом або рук при слабкому освітленні завдяки розробленій Canon технології оптичної стабілізації зображення, еквівалентній 3,5 ступеням витримки.
 
Швидке автофокусування дозволяє знімати найнесподіваніші та найцікавіші моменти

Зафіксувати важливі моменти життя, роблячи чудові знімки, легко завдяки швидкій системі автофокусування з високою точністю. Керуйте процесом зйомки за допомогою ручного коригування фокусування, яке дозволяє регулювати фокусування в будь-який момент. 
 
 
 
 

Canon EF-M 15-45 f/3.5-6.3 IS STM Black - в онлайн-маркеті abcphoto. Якщо потрібно замовити Об'єктиви А також інші фототовари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в віртуальний маркет abcphoto. Розгляньте асортимент та підберіть Об'єктив за доступною ціною. Щоб запросто підібрати Об'єктив, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Canon І Ви побачите перелік з Об'єктиви Canon. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Товари, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Panasonic. З'явилися під час підбору Canon EF-M 15-45 f/3.5-6.3 IS STM Black Питання можна уточнити у наших менеджерів. Замовлену продукцію можна отримати в Івано-Франківську у стислі строки.

Тип об'єктиву
Універсальний Zoom
Модель
EF-M 15-45 f/3.5-6.3 IS STM
Діаметр фільтра, мм
49
Кути огляду
74°10′-28°20′
53°30′-19°05′
84°30′-33°40′
Габарити
60,9 x 44,5 мм
Мінімальна дистанція фокусування
0.25 м
Мінімальна діафрагма
f/22-40 (38)
Максимальна діафрагма
f/3.5 – 6.3
Конструкція об'єктива 
10 елементів у 9 групах
Кількість пелюсток діафрагми
7
Вага
130 г