Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art (Nikon)

Код товару: С000008389
Фото: Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art (Nikon)

Нема в наявності

Ціна: 44 741 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

 
Об'єктив спеціально розроблений для роботи із сучасними цифровими фотокамерами з роздільною здатністю понад 50МП. Оптична конструкція об'єктиву 14-24мм F2.8 DG HSM | Art включає 3 елементи з FLD скла, 3 елементи з SLD скла, а також 3 асферичні елементи, що мінімізує поперечні хроматичні аберації, а також інші види оптичних спотворення, забезпечуючи чудову якість зображення на всьому діапазоні фокусних відстаней від 14 до 24мм.
 
Важливим елементом конструкції є асферична передня лінза великого діаметру. Оптимальний розподіл світлового потоку через лінзу та інші елементи знижує дисторсію практично до нуля (менше 1% при фокусуванні на нескінченність). В результаті світлові точки візуалізуються на зображенні саме як точки без розтягування від центру до країв, а щільність потоку світла, що проходить через об'єктив, однакова по всьому полю кадру. Крім цього, точні оптичні розрахунки, проведені на початковій стадії проектування, забезпечили мінімізацію внутрішніх перевідбиття та засвічення.
 
- Сумісність з функцією Canon корекції хроматичної аберації та дифракції
 
- Захист від пилу та вологи. Байонет, кільця фокусування та зуму, контур передньої лінзи герметичні, що дозволяє використовувати об'єктив у поганих кліматичних умовах.
 
- Можливість зміни передньої частини об'єктива. SIGMA пропонує сервіс із заміни пелюсткової бленди об'єктиву 14-24mm F2.8 DG HSM | Art на оригінальну круглу, що дозволяє таким чином ефективно працювати з об'єктивом на різних камерах.
 
- Сумісність з автофокусним адаптером Sigma MC-11
 
- Сумісність з USB-док станцією
 
- Латунний байонет

Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art (Nikon) - в каталозі abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно купити Об'єктиви фотоаксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Об'єктив за низькою ціною? Щоб правильно підібрати Об'єктив, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Sigma і перед вами відкриються всі необхідні для вас Об'єктиви Sigma. Як бачите, вибір максимально спрощений. За якість товарів можна не хвилюватися. Товари, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Sony. Якщо виникли під час вибору Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art (Nikon) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Замовлену продукцію можна отримати в Сумах без затримок.

Тип об'єктиву
ширококутний
Для фотоапарата
Nikon
Кріплення (байонет)
Nikon F
Тип сенсора камери
для повнокадрових (full frame)
Фокусна відстань
змінне (zoom)
Фокусна відстань (мм)
14-24 мм
Стабілізація зображення
ні
Діафрагма
f/2.8
мін. діафрагма
f/22
мін. дистанція фокусування
0.26 м
Автоматичне фокусування
є
Режим макрозйомки
ні
Число елементів/груп елементів
17/11
Число пелюсток діафрагми
9
Діаметр
96.4 мм
Довжина
135.1 мм
Вага
1150 г
Колір
чорний