Canon RF 50mm F1.2L USM (2959C005)

Код товару: С000008632
Фото: Canon RF 50mm F1.2L USM (2959C005)

Нема в наявності

Ціна: 99 999 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

 

Безкомпромісний об'єктив 50 мм
 
RF 50mm F1.2L USM забезпечує новий рівень оптичної якості при повнокадровій зйомці. Виняткові чіткість та різкість гарантують вищий рівень деталізації навіть по краях кадру.
 
Відмінний об'єктив для...
 
Портретна фотографія
Фокусна відстань об'єктива 50 мм дає перспективу, близьку до сприйняття людським оком, а надширока діафрагма f/1.2 забезпечує мінімальну глибину різкості, що дозволяє максимально виділяти деталі об'єкта, такі як очі на м'якому розмитому тлі.
 
 
Вулична фотографія
Завдяки великій максимальній діафрагмі та надшвидкому фокусуванню об'єктив RF 50mm F1.2L USM є ідеальним рішенням для вуличної фотографії, гарантуючи чіткі результати при зйомці без додаткового освітлення.
 
 
Фотомистецтво
 
Друкувати фотографії, створені на об'єктив рівня RF 50mm F1.2L USM, це чисте задоволення. Приголомшливий рівень деталізації дозволяє представникам фотомистецтва демонструвати на виставках зображення більш високої якості.
 
Найширша діафрагма

Максимальна діафрагма f/1.2 на об'єктиві RF 50mm F1.2L USM є найбільшою діафрагмою у лінійці Canon EOS. Вона дає фотографам та відеографам можливість знімати з мінімальною глибиною різкості, дозволяючи відокремити об'єкт зйомки від перевантаженого фону.

Надвисока чутливість в умовах слабкого освітлення

Можливість працювати з відкритою діафрагмою дозволяє фотографам використовувати коротку витримку в умовах слабкого освітлення, що дозволяє уникнути розмиття кадру і чітко відобразити об'єкт, що рухається. RF 50mm F1.2L USM – це чудовий інструмент для створення атмосферних знімків без використання додаткового освітлення.

Швидке фокусування
Система автофокусування USM кільцевого типу, яку зазвичай можна зустріти в супертелеоб'єктив Canon, легко змінює положення великих скляних елементів об'єктива RF 50mm F1.2L USM. Ви можете легко досягати точного фокусування, а також переключатися в режим фокусування, що слідкує, і утримувати фокус на об'єкті.
 
 
Міцний та швидкий – створений для професіоналів
RF 50mm F1.2L USM є частиною лінійки об'єктивів Canon L-серії і надійно захищений від потрапляння всередину пилу та вологи¹. Кільце керування на об'єктиві, що настроюється, забезпечує прямий доступ до налаштувань камери і дає можливість більш точного ручного контролю.
 
 
 
 
 

Canon RF 50mm F1.2L USM (2959C005) - в онлайн-магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Об'єктиви А також інші елементи фототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та підберіть Об'єктив за доступною ціною. Щоб вам простіше було підібрати Об'єктив, за допомогою фільтрів. Введіть: Canon і перед вами з'явиться Об'єктиви Canon. Як бачите, все досить просто. В якості товарів можна бути повністю впевненими Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими фірмами, наприклад Tamron. З'явилися під час замовлення Canon RF 50mm F1.2L USM (2959C005) Питання можна прояснити у наших менеджерів. Доставка проводиться Слов'янське в швидкі терміни.

Тип об'єктиву
З фіксованою фокусною відстанню
Модель RF 50 мм f/1.2L USM
Діаметр фільтра, мм
77
Розмір матриці
APS-C
Фокусна відстань 50
Кути огляду 46°
Габарити 89,8х108
Конструкція
15 елементів у 9 групах
Мінімальна дистанція фокусування, м
0,4
Мінімальна діафрагма
f/16
Максимальна діафрагма
f/1.2
Кількість пелюсток діафрагми
10
Вага 0,95