Canon RF 24-70mm f/2.8 L IS USM (3680C005)

Код товару: С000009201
Фото: Canon RF 24-70mm f/2.8 L IS USM (3680C005)

У наявності

Ціна: 99 299 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Світлосила та чіткість – найкращий стандартний зум-об'єктив для професіоналів з бездзеркальними камерами
Фотографуйте на свою повнокадрову бездзеркальну камеру як справжній майстер із зум-об'єктивом 24–70 мм, який створений для забезпечення чудових результатів. Першокласна оптична конструкція, висока світлосила f/2.8 та стабілізація зображення з ефектом, еквівалентним 5 ступеням витримки, допоможуть вам творити
 
 
Вибір професіонала на будь-який випадок
Удостоєний нагород комерційний та лайфстайл-фотограф Метью Джозеф вирішив випробувати зум-об'єктив RF 24-70mm спочатку під водою, де існує реальний ризик потрапляння вологи в камеру, а потім при слабкому освітленні, створюючи портретні кадри жіночої команди з веслування.
 
 
Чудові об'єктиви для…
 
 
Повсякденна творчість
Використовуйте об'єктив з діапазоном фокусних відстаней 24–70 мм, щоб розкрити безліч нових деталей, додати гостроти, яскравості кольору та контрастності. Відкрийте для себе більш динамічну зйомку.
 
 
 
 
Краєвиди та архітектура
Спробуйте знімати з низького кута для незвичайних ракурсів і використовуйте стабілізацію зображення, еквівалентну 5 ступеням витримки, щоб відобразити всі деталі навіть при світлі.
 
 
 
 
Подорож та репортаж
Завдяки компактному розміру, винятковій якості конструкції об'єктивів серії L та великій максимальній діафрагмі цього об'єктиву ви точно зможете уявити свою історію з високою деталізацією та чіткістю у будь-якій ситуації.
 
 
Не пропустіть жодної деталі
Надайте індивідуальності вашої історії за допомогою широкої діафрагми F2.8 та надчітких оптичних компонентів – отримайте перевагу над конкурентами.
 
Ніколи не втрачайте момент
Оцініть швидке та точне фокусування з мотором Nano USM, який забезпечує миттєве плавне та безшумне автофокусування в режимах фото- та відеозйомки.
 
Портрети, які поєднують
Створюйте портрети вищого рівня завдяки трьом асферичним елементам з литого скла та трьом ультранизкодисперсійним (UD) елементам об'єктива, а також інноваційним покриттям оптичних компонентів та 9-пелюстковій діафрагмі.
 
Об'єктив з безмежними можливостями
Якість складання цього об'єктива відповідає стандартам L-серії, а герметична конструкція та флюоритове покриття на крайніх елементах об'єктива забезпечують захист від пилу та крапель води.
 
 
 
 

 

Canon RF 24-70mm f/2.8 L IS USM (3680C005) - в онлайн-каталозі АВС Фото. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші фототовари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в онлайн-маркет АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Об'єктив за економною ціною? Щоб швидко підібрати Об'єктив, Скористайтеся навігацією. Введіть: Canon і перед вами відкриються всі необхідні для вас Об'єктиви Canon. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. За якість товарів можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Canon. З'явилися при виборі Canon RF 24-70mm f/2.8 L IS USM (3680C005) Питання можна прояснити у наших менеджерів. Надсилання проводиться в Полтаві найшвидше.

Бленда об'єктиву EW-88E
Стабілізатор зображення 5 ступенів стабілізації для створення кадрів без тремтіння
Інформація про відстань Так
Фокусна відстань 24-70mm
Максимальна діафрагма F2.8
Мінімальна діафрагма 22
Конструкція об'єктива (кількість елементів/груп) 21/15
Число пелюсток діафрагми 9
Кут огляду (діагональ/горизонталь/вертикаль) 74 ° -29 °,
53 ° -19 ° 30 ',
84 ° -34 °
Покриття при мінімальній дистанції фокусування 0,21 (широкий кут)/0,38 (тілі)
Максимальне збільшення 0,30x (при 32 мм)
Діаметр та крок різьблення для фільтра 82 мм
Максимальний діаметр/довжина об'єктива 88,5 х 125,7 мм
Вага 900 г
Комплект поставки RF 24-70MM F2.8L IS USM
Бленда об'єктива EW-88E
Чохол об'єктива LP1222
Кришка об'єктива
Кришка об'єктива E-82 II