Canon RF 85mm f/1.2 L USM (3447C005)

Код товару: С000009202
Фото: Canon RF 85mm f/1.2 L USM (3447C005)

У наявності

Ціна: 122 299 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Ідеальний об'єктив для портретної зйомки з неймовірною деталізацією
 
Завдяки вдосконаленій конструкції об'єктива та інноваційним оптичним компонентам Canon RF 85mm F1.2L USM забезпечує чудову оптичну якість та є ідеальним портретним об'єктивом для створення зображень професійного рівня.
 
 
 
Відмінний об'єктив для...
 
Портрети
 
Фокусуйте при малій глибині різкості для створення чітких кадрів з високою деталізацією та об'ємних портретів завдяки унікальній оптичній конструкції, інноваційним покриттям об'єктива та технології кріплення RF.
 
 
 
 
Вулична фотографія
 
Залишайтеся непомітними під час зйомки на вулиці і повністю контролюйте процес – високопродуктивний ультразвуковий мотор фокусування забезпечує фіксацію фокусу на об'єкті, щоб ви могли зобразити все необхідне.
 
 
 
Слабке освітлення
Продовжуйте знімати навіть після заходу сонця завдяки максимальній діафрагмі f/1.2, яка дозволяє не упускати жодної деталі та забезпечує чіткість по всьому кадру.
 
 
 
 
Ідеальна фокусна відстань для портретів
 
RF 85mm F1.2L USM - це ідеальний короткофокусний телеоб'єктив для створення красивих портретів, що дозволяє отримувати елегантні знімки з природною перспективою та високим рівнем деталізації.
 
 
 
 
Висока світлосила та чудова оптична якість
 
Завдяки великій діафрагмі F/1.2 об'єктив чудово підходить для зйомки в умовах слабкого освітлення, забезпечуючи неймовірну різкість та гарний художній ефект боке без втрати якості зображення.
 
 
 
 
Удосконалені елементи та покриття об'єктива
 
В об'єктиві використовується заломлююча оптика синього спектру (BR), яка компенсує аберації кольорів, а також шліфована асферична лінза, що усуває сферичні аберації, що неминуче виникають при роботі з максимальною діафрагмою.
 
 
 
 
Якість конструкції серії L та захист від атмосферних впливів
 
Якість складання цього об'єктиву відповідає стандартам L-серії - герметична конструкція захищає внутрішні компоненти від погодних впливів, а флюоритове покриття на крайніх елементах об'єктива забезпечують захист від вологи, пилу та подряпин.
 
 
 
 
Швидкий ультразвуковий мотор та кільце управління на об'єктиві
 
Завдяки швидкій взаємодії за допомогою кріплення RF об'єктив RF 85mm F1.2L USM швидко фокусується на об'єкті, а кільце управління дозволяє зручно налаштовувати один з основних параметрів зйомки.
 
 
 
 
 
 
 

Canon RF 85mm f/1.2 L USM (3447C005) - в електронному магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Об'єктиви А також інші фототовари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в віртуальний магазин АВС Фото. Виберіть із асортименту Об'єктив з хорошими знижками. Щоб простіше було підібрати Об'єктив, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Canon і Ви побачите список з Об'єктиви Canon. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені світовими виробниками, наприклад Viltrox. Виникли при виборі Canon RF 85mm f/1.2 L USM (3447C005) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Транспортуємо продукцію в Павлограді в швидкі терміни.

Тип об'єктиву
Портретний FIX
Модель
RF 85mm f/1.2 L USM
Діаметр фільтра, мм
82
Розмір матриці
Full frame
Фокусна відстань
85
Кути огляду
28º 30'
Габарити
103,2x117,3
Матеріал
Магнієвий сплав
Конструкція
13 елементів у 9 групах
Мінімальна дистанція фокусування, м
0,85
Мінімальна діафрагма
f/16
Максимальна діафрагма
f/1.2
Кількість пелюсток діафрагми
9
Вага
1,195
Комплект поставки
Бленда, документація, Задня кришка об'єктива, Об'єктив, передня кришка об'єктива, Футляр