Canon EF-M 32mm f/1.4 STM

Код товару: С000009031
Фото: Canon EF-M 32mm f/1.4 STM

Нема в наявності

Ціна: 22 882 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Знімайте та створюйте особливі моменти за допомогою цього високоякісного об'єктиву преміум-класу
 
EF-M 32mm f/1.4 STM – першокласний фікс-об'єктив EF-M з природною перспективою, створений для отримання якісних творчих портретів, природних кадрів та композицій із високим рівнем деталізації та чіткості.
 
 
Зручний об'єктив із фіксованою фокусною відстанню
 
Стандартна фокусна відстань, еквівалентна 51 мм, поряд із широкою діафрагмою дозволяє виконувати творчу зйомку навіть за слабкого освітлення.
 
 
 
 
Виняткова оптична якість
 
Цей об'єктив з асферичними лінзами складається з 14 елементів у 8 групах, що забезпечують найвищий рівень деталізації та різкість по всьому кадру.
 
 
Легка та міцна конструкція
 
Цей об'єктив зібраний із оптичних компонентів EF-M одного дизайну та має діаметр 60,9 мм. Преміальна конструкція з металевим кріпленням об'єктива визначає високу якість об'єктива.
 
 
 
 
Все це за допомогою всього одного об'єктиву
 
Амбасадор Canon Ріхард Вальх ділиться порадами зі зйомки портретів і пейзажів на прекрасних островах Лофотенських в Норвегії.
 
 
Безшумне автофокусування відмінно підійде для зйомки відео
 
Автофокусування з мотором STM допомагає зберігати стабілізацію під час відеозйомки, забезпечуючи більш плавні та природні переходи фокусу.
 
 
Неважливо, де ви знаходитесь - на півночі або на півдні, адже універсальний об'єктив EF-M 32MM F1.4 STM допоможе вам створювати чудові кадри у будь-якій точці земної кулі.
 
 
 
 

Canon EF-M 32mm f/1.4 STM - на сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Об'єктиви та інші елементи фототехніки Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в електронний каталог abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог та виберіть Об'єктив за доступною ціною. Щоб правильно вибрати Об'єктив, за допомогою фільтрів. Введіть: Canon і Ви побачите доступні для замовлення Об'єктиви Canon. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Ніяких сумнівів як товари. Товари, які можна замовити у нас, створені відомими брендами, наприклад Panasonic. Якщо виникли під час вибору Canon EF-M 32mm f/1.4 STM Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Вінниці в швидкі терміни.

Бленда об'єктиву
ES-60
Фокусна відстань
51 мм
Максимальна діафрагма
f/1.4
Мінімальна діафрагма
16
Конструкція об'єктива (кількість елементів/груп)
14/8
Число пелюсток діафрагми
7
Кут огляду (діагональ/горизонталь/вертикаль)
39º00'. 26º30', 46º10'
Покриття при мінімальній дистанції фокусування
0,23
Максимальне збільшення
0,25
Діаметр та крок різьблення для фільтра
43
Максимальний діаметр/довжина об'єктива
60,9 x 56,5
Вага
235г