Canon EF 70-200mm f/2.8L IS III USM (3044C005)

Код товару: С000009528
Фото: Canon EF 70-200mm f/2.8L IS III USM (3044C005)

Нема в наявності

Ціна: 92 099 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Об'єктив EF 70-200mm f/2.8L IS II USM – це потужний телеоб'єктив із змінною фокусною відстанню, створений для професійного використання. Він має ударостійку конструкцію, оснащений стабілізатором зображення з ефектом, еквівалентним чотирма ступенями витримки, та спеціальними лінзами.
 
Переваги:
 
- Високопродуктивний телеоб'єктив із змінною фокусною відстанню серії L
- Постійна максимальна діафрагма f/2.8
- Стабілізатор зображення з ефектом, еквівалентним 4 ступеням витримки
- Флюоритові та UD елементи
- Висока надійність
- Мінімальна відстань фокусування 1,2 м
- Захист від потрапляння води та пилу.
- Ультразвуковий двигун автофокусування (USM AF) кільцевого типу
 

Докладний опис

Якість серії L

Серія L – провідний модельний ряд професійних об'єктивів Canon – втілила в собі найкращі характеристики високоточної оптики EF. В об'єктивах серії L чудові оптичні властивості поєднуються з визначною зручністю. Вони захищені від попадання пилу та вологи.
 
Постійно висока світлосила

Знімайте з рук в умовах слабкого освітлення завдяки максимальній діафрагмі f/2.8, що зберігає постійне значення по всьому діапазону масштабування. Така світлосила також дозволяє фотографу контролювати глибину різкості.
 
Стабілізатор зображення

Завдяки системі стабілізації зображення (IS) від Canon, еквівалентній чотирма ступеням витримки, об'єктив EF 70-200mm f/2.8 IS II USM ідеально підійде для зйомки в умовах слабкого освітлення без штатива. Стабілізатор зображення (IS) дозволяє знімати з витримкою на чотири ступені більше, ніж звичайно, змазування зображення не збільшується.
 
Флюоритові та ультранизкодисперсійні (UD) лінзи

Об'єктив оснащений елементами флюориту, які дозволяють скоротити хроматичну аберацію. П'ять ультранизкодисперсійних (UD) оптичних елементів забезпечують високу контрастність і природну перенесення кольорів у всьому діапазоні зумування.
 
Гладке розмиття фону

Діафрагма з практично круглим отвором робить рівнішим розмиття тих частин зображення, які знаходяться не у фокусі. Це дозволяє виділити на гладкому розмитому фоні об'єкти у фокусі, які знаходяться на передньому плані.
 
Ультразвукове фокусування

Ультразвуковий привід кільцевого типу дозволяє досягти швидкого і практично беззвучного автофокусування. Завдяки відмінним характеристикам об'єктива досягається точне фокусування. Доступна в будь-який момент ручна корекція фокусування можлива без вимкнення автофокусування.
 
Аксесуари

У стандартний комплект поставки об'єктива входить бленда об'єктива ET-87 для запобігання небажаним відблискам на зображеннях, а також знімне кріплення для штатива та м'який чохол.
 
 
 

Canon EF 70-200mm f/2.8L IS III USM (3044C005) - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно купити Об'єктиви А також інші фотоаксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш електронний маркет abcphoto. З асортименту виберіть Об'єктив на вигідних умовах. Щоб максимально просто підібрати Об'єктив, Скористайтеся навігацією. Введіть: Canon і Ви побачите всі необхідні Об'єктиви Canon. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. В якості товарів сумнівів бути не може Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими брендами, наприклад Pentax. Якщо виникли при купівлі Canon EF 70-200mm f/2.8L IS III USM (3044C005) Питання можна прояснити у наших менеджерів. Відправляємо продукцію в Житомирі максимально швидко.

Тип об'єктиву
Телеоб'єктив Zoom
Модель
EF 70-200mm f/2.8L IS III USM
Діаметр фільтра, мм
77
Розмір матриці
APS-C
Фокусна відстань
70-200 мм
Кути огляду
29 ° - 10 °, 19 ° 30 ' - 7 °, 34 ° -12 °
Габарити
88,8x199 мм
Конструкція
23 елементів у 19 групах
Мінімальна дистанція фокусування
1,2 м
Мінімальна діафрагма
f/32
Максимальна діафрагма
f/2.8
Кількість пелюсток діафрагми
8
Вага
1,48 кг