Canon RF 70-200mm f/2.8L IS USM (3792C005)

Код товару: С000009530
Фото: Canon RF 70-200mm f/2.8L IS USM (3792C005)

У наявності

Ціна: 119 999 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Інноваційний дизайн та чудова якість зображення
 
Цей високопродуктивний зум-телеоб'єктив F2.8 є третьою моделлю в трійці нових RF-об'єктивів - компактний корпус і виняткова якість зображення дозволять використовувати його в будь-яких умовах зйомки.

Тиха робота, неймовірний потенціал

Дізнайтеся, як удостоєний нагород комерційний та лайфстайл-фотограф Метью Джозеф відкрив для себе неймовірно потужний об'єктив Canon RF 70-200mm із неперевершеною точністю фокусування, що дозволяє знімати фото та відео майже безшумно.

Чудовий об'єктив для…
 
 
Повсякденна творчість
Використовуйте об'єктив з діапазоном фокусних відстаней 70–200 мм, щоб розкрити безліч нових деталей, додати гостроти, яскравості кольору та контрастності. Відкрийте для себе більш динамічну зйомку.
 
 
 
 
Спорт та динамічні сюжети
Спробуйте знімати з низького кута для незвичайних ракурсів і використовуйте стабілізацію зображення, еквівалентну 5 ступеням витримки, щоб відобразити всі деталі навіть при світлі.
 
 
 
 
Подорож та репортаж
Завдяки компактному розміру, винятковій якості конструкції об'єктивів серії L та великій максимальній діафрагмі цього об'єктиву ви точно зможете уявити свою історію з високою деталізацією та чіткістю у будь-якій ситуації.
 
 
 
 
Практичний професійний об'єктив загального призначення
 
Незамінна «робоча конячка» — ця модель має максимальну діафрагму F2.8 по всьому діапазону зумування 70–200 мм, що робить її ідеальним рішенням для зйомки подорожей, дикої природи, сюжетів новин та спорту.
 
Точність та швидкодія
Вперше в об'єктиві Canon використовується два ультразвукові двигуни USM, які забезпечать ще більш швидке і безшумне безперервне фокусування для створення кращих фотографій і відео.
 
Чудова оптична якість серії L
 
Цей зум-об'єктив відкриває двері в нову еру оптичної продуктивності завдяки стабілізації зображення з ефектом, еквівалентним 5 ступеням витримки, 9-пелюстковій діафрагмі, асферичним та Super UD елементам, а також покриттям SWC (з субхвильовою структурою) та Super Spectra.
 
Відмінна якість складання L-серії
 
Цей об'єктив L-серії має герметичну конструкцію та флюоритові покриття для захисту від пилу, вологи та атмосферних впливів, а його корпус, вкритий термостійкою фарбою, забезпечить охолодження пристрою під час використання у спеку.
 
Реалізуйте свої творчі задуми
 
Система EOS R успадкувала всі переваги системи EOS, отримала окрему лінійку об'єктивів та повністю сумісна з об'єктивами EF та EF-S (за допомогою адаптерів), а також з лінійкою спалахів Speedlite та іншими аксесуарами.
 
 
 

Canon RF 70-200mm f/2.8L IS USM (3792C005) - в електронному магазині abcphoto. Якщо потрібно вибрати Об'єктиви А також інші фототовари не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн магазин АВС Фото. Розгляньте каталог та виберіть Об'єктив за прийнятною ціною? Щоб запросто підібрати Об'єктив, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Canon і Ви побачите доступні для замовлення Об'єктиви Canon. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Можна не турбуватися про якість товарів. Вироби, які можна придбати у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Carl Zeiss. Виникли при замовленні Canon RF 70-200mm f/2.8L IS USM (3792C005) Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Надсилання проводиться в Кривому Розі в необхідні терміни.

Модель
RF 70-200 мм f/2.8 L IS USM
Діаметр фільтра, мм
77
Розмір матриці
Full frame
Фокусна відстань
70-200
Кути огляду
19 ° 30 '-7 °, 29 ° -10 °, 34 ° -12 °
Габарити
89,9х146
Конструкція
17 елементів у 13 групах
Мінімальна дистанція фокусування, м
0,7
Мінімальна діафрагма
f/32
Максимальна діафрагма
f/2.8
Кількість пелюсток діафрагми
9
Стабілізація зображення
Є
Вага
1,07
Комплект поставки
Бленда, Кільце для кріплення до штатива, Кришка об'єктиву, М'який чохол