Canon RF 85mm f/2 IS STM (4234C005)

Код товару: С000009651
Фото: Canon RF 85mm f/2 IS STM (4234C005)

Нема в наявності

Ціна: 31 999 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  
 
БІЛЬШЕ, НІЖ ПРОСТО Вражаючі портрети
Створюйте портрети вищого рівня з цим компактним та легким фікс-об'єктивом RF, який дозволить зафіксувати об'єкти в деталях та реалізувати ваші творчі задумки
 
Формуйте та відточуйте свій творчий стиль
 
Ідеальний об'єктив для портретної зйомки
Фокусна відстань 85 мм та широка діафрагма f/2 роблять цей об'єктив ідеальним вибором для створення красивих та елегантних портретів з м'яким розмиттям фону.
 
 
Завжди чудові знімки
Кріплення RF забезпечує максимальну швидкодію об'єктива та високий рівень деталізації, а вбудований профіль цифрової оптимізації (DLO) забезпечить ефективну взаємодію об'єктива та камери.
 
 
Знімайте крупним планом
Фокусуйтеся на об'єктах на відстані від 35 см, використовуйте макрозбільшення 0,5x і наголошуйте на дрібних деталях, не втрачаючи чіткості по краях кадру, завдяки можливості використовувати мінімальну діафрагму f/29.
 
 
Швидкий, стильний та безшумний
Мотор STM забезпечує плавне та тихе автофокусування, а кільце управління на об'єктиві дає можливість ефективно керувати налаштуваннями. 9-пелюсткова діафрагма дозволить легко створювати м'яке розмиття в областях поза фокусом.
 
Компактний та легкий
Цей компактний об'єктив розміром 78x90,5 см і вагою 500 г дозволить вам реалізовувати творчі ідеї, де б ви не знаходилися.
 

Canon RF 85mm f/2 IS STM (4234C005) - на кращому сайті abcphoto. Якщо потрібно придбати Об'єктиви А також інші фотоаксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш електронний каталог abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Об'єктив З вигодами? Щоб правильно підібрати Об'єктив, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Canon і Ви побачите доступні для замовлення Об'єктиви Canon. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. За якість товарів можна не турбуватися. Вся фототехніка з нашого каталогу випускають відомі фірми, наприклад Carl Zeiss. З'явилися під час підбору Canon RF 85mm f/2 IS STM (4234C005) Питання можна уточнити у наших фахівців. Товари отримаєте Одесі в потрібні терміни.

Стабілізатор зображення
Стабілізація зображення, еквівалентна 5 ступеням витримки
Фокусна відстань
85 мм
Мінімальна діафрагма
29
Конструкція об'єктива (кількість елементів/груп)
12/11
Число пелюсток діафрагми
9
Кут огляду (діагональ/горизонталь/вертикаль)
24º, 16º, 28º 30'
Покриття при мінімальній дистанції фокусування
0,35
Максимальне збільшення
0,5
Діаметр та крок різьблення для фільтра
67 мм
Максимальний діаметр/довжина об'єктива
78 x 90,5 мм
Вага
500 г
Комплектація
RF 85mm F2 MACRO IS STM
Передня кришка об'єктива
Задня кришка об'єктива
Комплект посібника користувача