Canon RF 400mm F2.8L IS USM

Код товару: С000010258
Фото: Canon RF 400mm F2.8L IS USM

Очікується

Ціна: грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Canon RF 400mm F2.8L IS USM
 
Супертелеоб'єктив з високими оптичними показниками та провідними у своєму класі портативністю, ефективністю та якістю зображення. Ідеально підходить для зйомки спортивних подій, динамічних сцен та дикої природи, коли вам необхідно залишатися на відстані.
 
Потужний, портативний та професійний - супертелеоб'єктив з байонетом RF, який дозволяє створювати ефектні динамічні зображення
 
Створюйте найкращі динамічні сюжети та фотографії спорту чи дикої природи з цим портативним 400-мм супертелеоб'єктивом, створеним для камер з байонетом RF. Висока світлосила f/2.8 та оптична стабілізація зображення роблять цей об'єктив ідеальним рішенням для зйомки в умовах слабкого освітлення. Передове автофокусування дозволяє зберігати чіткість навіть під час зйомки найшвидших об'єктів для створення захоплюючих зображень.
 
Чудова якість зображення

Навіть за максимальної діафрагми f/2.8 забезпечується висока різкість по всьому кадру. Це пов'язано з використанням флюоритових та Super UD-елементів, а також покриттів ASC та Super Spectra.

 
Швидке фокусування для впевненої роботи
 
Під час зйомки динамічних сцен об'єктив фокусується досить швидко та впевнено. Подвійний привід фокусування забезпечує швидке автофокусування під час встановлення на сумісні камери.
 
Слабке освітлення? Немає проблем
 
Об'єктив RF 400mm F2.8L IS USM демонструє відмінні результати в умовах слабкого освітлення завдяки максимальній діафрагмі f/2.8 та стабілізатору зображення з ефектом 5,5 ступенів експозиції, який компенсує струс камери 1 .
 
Інтуїтивне керування
 
Найлегший об'єктив 400 мм f/2.8 для бездзеркальних камер 2 , який зручно брати із собою. Функція постійно доступного ручного фокусування дозволяє регулювати положення фокусу, а кнопки запуску/зупинки автофокусування мають зручне розташування.
 
Створено для впевненої зйомки
 
Легендарна якість складання L-серії та термостійка біла фарба дозволяють ефективно використовувати цей об'єктив у будь-яких погодних умовах – від футбольних матчів під дощем до запорошеного сафарі у савані.
 
 
 

Canon RF 400mm F2.8L IS USM - на сайті магазину abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Об'єктиви та інші елементи фототехніки Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в онлайн-маркет abcphoto.com.ua. Виберіть із запропонованих варіантів Об'єктив з хорошими знижками. Щоб точно підібрати Об'єктив, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Canon і Ви побачите доступні для замовлення Об'єктиви Canon. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фототовари з каталогу виробляють відомі компанії, наприклад Sony. Виникли при виборі Canon RF 400mm F2.8L IS USM Питання можна задати нашим фахівцям. Фототехніку отримаєте Кам'янець-Подільському в потрібні терміни.

Розмір зображення
Повнокадрові камери
Кут огляду (по горизонталі, по вертикалі, по діагоналі)
5°10', 3°30', 6°10'
Конструкція об'єктива (елементи/групи)
17/13
Спеціальна оптика
2x флюорит, 1x SUD
Кількість пелюсток діафрагми
9
Мінімальна діафрагма
32
Мінімальна відстань фокусування (м)
2,5
Максимальне збільшення (x)
0,17
Кільце управління
Ні
Стабілізатор зображення
5,5
Привід автофокусування
Ультразвуковий привід кільцевого типу (USM)