Canon RF 600mm F4L IS USM

Код товару: С000010259
Фото: Canon RF 600mm F4L IS USM

Очікується

Ціна: грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Canon RF 600mm F4L IS USM

Високоефективний супертелеоб'єктив з кращою в своєму класі портативністю та оптичними показниками - RF 600mm F4L IS USM допоможе вам залишатися в центрі подій. Ідеально для зйомки спорту та дикої природи у максимальній якості.

Безпрецедентна ефективність

Завдяки фокусній відстані 600 мм та максимальній діафрагмі f/4 цей професійний супертелеоб'єктив демонструє приголомшливі результати. Він оснащений байонетом RF і пропонує користувачам надшвидке фокусування, стабілізацію зображення з ефектом до 5,5 ступенів експозиції та чудову якість зображення.

Новий рівень якості зображення

Вражаюча якість зображення навіть з максимальною діафрагмою f/4. Флюоритові та Super UD-елементи об'єктива керують спотвореннями та підвищують чіткість. Покриття ASC та Super Spectra максимально ефективно справляються з відблисками.

Сфокусуйтеся на найважливішому

Цей об'єктив пропонує швидке та впевнене фокусування, точно відстежуючи рухомі об'єкти. Подвійний привід фокусування забезпечує швидке автофокусування під час встановлення на сумісні камери.

Висока ефективність навіть за слабкого освітлення

В умовах нестачі світла RF 600mm F4L IS USM залишається ефективним завдяки широкій діафрагмі f/4 та системі стабілізації з ефектом 5,5 ступенів експозиції, яка нівелює струс камери 1 .

Інтуїтивне керування

Незважаючи на великий коефіцієнт збільшення RF 600mm F4L IS USM залишається досить легким об'єктивом. Постійно доступне ручне фокусування дозволяє легко регулювати положення фокусу. Призначення кнопок запуску автофокусування має зручне розташування.

Створено для впевненої зйомки

Цей об'єктив L-серії, покритий термостійкою білою фарбою, призначений для професійного використання навіть в екстремальних умовах. Навіть працюючи «на брівці» в сильний дощ або вирушаючи на сафарі в курній савані, ви зможете впевнено створювати зображення.

 

 

 

 
 

Canon RF 600mm F4L IS USM - в електронному каталозі abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Об'єктиви А також інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нас онлайн-маркет abcphoto.com.ua. З асортименту підберіть Об'єктив за собівартістю. Щоб не витрачати час на вибір Об'єктив, Скористайтеся навігацією. Введіть: Canon і Ви побачите всі необхідні Об'єктиви Canon. У нас найпростіша система підбору фототехніки. В якості товарів можна бути повністю впевненими Товари, які можна замовити у нас, створені світовими виробниками, наприклад Tamron. З'явилися під час підбору Canon RF 600mm F4L IS USM Питання можна уточнити у наших менеджерів. Товар можна отримати в Дніпрі в потрібні терміни.

Розмір зображення
Повнокадрові камери
Кут огляду (по горизонталі, по вертикалі, по діагоналі)
3°30', 2°20', 4°10'
Конструкція об'єктива (елементи/групи)
17/13
Спеціальна оптика
2x флюорит, 1x SUD
Кількість пелюсток діафрагми
9
Мінімальна діафрагма 32
Мінімальна відстань фокусування (м) 4,2
Максимальне збільшення (x) 0,15
Кільце управління Ні
Стабілізатор зображення 5,5
Привід автофокусування Ультразвуковий привід кільцевого типу (USM)
Водо-/пиленепроникний корпус
Так
Зовнішнє покриття
Захист від перегріву
Діаметр фільтра (мм)
52 вставний
Макс. діаметр x довжина (мм)
168 x 472
Вага
3090 г