Aputure EZ Box+ II

Код товару: С000010428
Фото: Aputure EZ Box+ II

Нема в наявності

Ціна: 2 675 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Amaran EZ Box+ II — це оновлення оригінального софтбокса EZ Box і флагманський розсіювальний аксесуар для лінійки продуктів Amaran. Розроблений спеціально для AL-528, HR672 або Tri-8, EZ Box+ II містить надм’яку дифузійну тканину, високоякісну соту і нову систему швидкого збирання.

 

EZ Box+ II спеціально розроблено для будь-якої з трьох панелей Aputure Amaran. EZ Box+ II, створений для режисерів інді-фільмів, які завжди в дорозі, має складні стрижні, які можна зібрати та розібрати за лічені секунди. Розсіювальна тканина ретельно розроблена для створення ідеального балансу м’якого, приємного світла при збереженні високої потужності.

 

EZ Box+ II постачається з різними матеріалами, які дають змогу творчим людям мати декілька варіантів формування світла. Срібляста світловідбиваюча внутрішня частина EZ Box+ II покращує відображення та яскравість вашого освітлення, а високоякісна розсіювальна тканина забезпечує надзвичайно м’яке освітлення.

 

Сам по собі EZ Box+ II збільшує площу вашого світильника Amaran на 150%. Для кінематографістів і фотографів, які шукають більш вишукану, контрольовану установку, EZ Box+ II містить тканинну соту, яка надає джерелу світла м’який, вузький кут променя 35 градусів.

 

Aputure EZ Box+ II - в онлайн-магазині abcphoto. Якщо терміново необхідно знайти Софтбокси А також інші фотоаксесуари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш інтернет магазин АВС Фото. Розгляньте каталог і підберіть Софтбокс за собівартістю. Щоб правильно підібрати Софтбокс, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Aputure і Ви побачите, які доступні для замовлення Софтбокси Aputure. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. В якості товарів можна бути повністю впевненими Всі фотототовари, які є у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Aputure. Якщо з'явилися при купівлі Aputure EZ Box+ II Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Замовлення заберіть у Бердянське максимально швидко.