Aputure Light Dome Mini III (APS0005A3T)

Код товару: С000011706
Фото: Aputure Light Dome Mini III (APS0005A3T)

У наявності

Ціна: 5 534 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Aputure Light Dome Mini III — це компактний круглий софтбокс від Aputure для світильників Bowens Mount із абсолютно новою конструкцією швидкого складання та плоскою упаковкою. Додайте м’якості та заощадьте дорогоцінний час на знімальному майданчику за допомогою ідеального невеликого софтбоксу 60 см для вашого комплекту освітлення.

 

Розроблений для професіоналів у студійній фотографії та відео , Light Dome Mini III — це ідеальний компактний, швидкий і портативний софтбокс. Плоска конструкція Light Dome Mini III дозволяє фотографам створювати подібну якість світла, як у рефлекторов "Beauty Dish", але з меншою площею, що робить її ідеальною для подорожей і обмежених місць. І як повне та портативне готове до роботи рішення, воно розроблено для покращення робочого процесу, щоб ви могли досягати більшого з меншими витратами.

 

  

Завдяки абсолютно новому дизайну швидкого складання Light Dome Mini III тепер швидше, ніж будь-коли, заощаджуючи ваш дорогоцінний час на знімальному майданчику. Будучи одним із найшвидших на ринку круглих софтбоксів для налаштування та складання, Light Dome Mini III може за лічені секунди отримати повну параболічну форму, дозволяючи вам швидше почати зйомку.

 

  

Зробіть більше місця для освітлення за допомогою плоского дизайну Light Dome Mini III. На відміну від традиційних швидких софтбоксів, які зберігають свою циліндричну форму в упаковці, швидкісне кільце Light Dome Mini III складається в тонкий плоский профіль. Цей портативний і готовий до подорожей софтбокс вимагає менше часу на налаштування та дозволяє звільнити більше місця для інших інструментів для створення фільмів під час транспортування обладнання.

 

  

Спростіть свій набір інструментів за допомогою лише одного софтбокса для всіх ваших світильників Bowens, щоб ви могли працювати розумніше, а не складніше. Як і інші софтбокси Aputure, Light Dome Mini III має універсальне кріплення Bowens Mount і є ідеальним поєднанням для ряду світильників з точковим джерелом потужністю до 600 Вт, починаючи від серії Aputure Light Storm і закінчуючи ліхтарями Bowens Mount Amaran.

 

Light Dome Mini III забезпечує швидке налаштування та переваги тонкого профілю Light Dome III у меншій конструкції. Створіть своє м’яке світло за допомогою розсіювальної тканини, що входить у комплект, або золотого/срібного внутрішнього відбивача, або створіть більший контраст і глибину своїх зображень за допомогою тканинної сітки керування світлом під кутом 40º. З усіма інструментами, упакованими в сумку для транспортування, Light Dome Mini III є готовим до роботи рішенням для точного налаштування ідеального м’якого освітлення.

 

Створюйте красиві круглі підсвічування за допомогою 32-стороннього круглого дизайну Light Dome Mini III, щоб вдихнути життя в очі будь-якого об’єкта. Цей компактний софтбокс у стилі «красива тарілка» має найбільш круглу форму з усіх представлених на ринку та дозволяє створювати більш округлі відблиски, які імітують природні джерела світла, такі як сонце.

 

Light Dome Mini III створений, щоб йти в ногу зі стрімким світом професіоналів студійної фотографії та відео. Його нові 16 міцних сталевих стрижнів міцніші та довговічніші та зберігають свою параболічну форму краще, ніж Light Dome Mini II.

 

 

Комплектація:

  • Light Dome Mini III
  • 1.5 Stop Diffusion Cloth
  • GoId / Silver Inner Baffle Diffusion
  • 40º тканинна сітка контролю світла
  • Сумка для перенесення

 

Aputure Light Dome Mini III (APS0005A3T) - на кращому сайті АВС Фото. Якщо потрібно придбати Софтбокси А також інші фототовари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в інтернет магазин АВС Фото. Виберіть із асортименту Софтбокс З вигодами для себе? Щоб точно підібрати Софтбокс, за допомогою фільтрів. Введіть: Aputure і Ви побачите, які доступні для замовлення Софтбокси Aputure. У нас вибрати фототовари найпростіше. За якість запчастин можна не турбуватися. Всі фототовари, представлені у нас, створені відомими фірмами, наприклад Rime Lite. Виникли при виборі Aputure Light Dome Mini III (APS0005A3T) Питання можна прояснити у наших менеджерів. Товари отримаєте Тернополі найшвидше.

РОЗМІРИ

Модифікатор (вбудований) Ø58,0 x 32,7 см
Модифікатор (згорнуто) 53,0 x 18,0 x 5,0 см
Дифузійні тканини Ø58,0 см
Сітка контролю світла 40º Ø58,0 x 4,0 см
Сумка для перенесення 58,5 x 30,0 x 1,5 см

ВАГА

Всього 1,30 кг / 2,87 фунта