Canon RF 14-35mm f/4L IS USM (4857C005)

Код товару: С000010727
Фото: Canon RF 14-35mm f/4L IS USM (4857C005)

Нема в наявності

Ціна: 67 499 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

         

 

Canon RF 14-35mm F4L IS USM

Відкрийте нові горизонти – від пейзажної фотографії до зйомки архітектури – та створюйте зображення з максимальною чіткістю від краю до краю за допомогою компактного ширококутного зум-об'єктива, в якому поєднуються оптична якість та універсальність.

Ширший кут зйомки. Де б ви не знаходилися

Працюєте у тісному просторі? Цей компактний надширококутний зум-об'єктив стане ідеальним вибором для створення композицій із великим охопленням. Він ідеально підходить для зйомки пейзажів та архітектури, а також створення відео професійної якості – у тому числі завдяки безшумному автофокусуванню.

Ширококутний світ у ваших руках

Дізнайтеся, як RF 14-35mm F4L IS USM може забезпечити чудові творчі результати

 

 

Ширше. Ще ширше.

Об'єктив RF 14-35mm F4L IS USM поєднує чудові оптичні показники і неймовірну універсальність. Максимальна діафрагма F4 зберігає постійне значення по всьому діапазону фокусних відстаней, за винятком коливань витримки та ISO під час зумування. 

Надширококутний діапазон фокусних відстаней 14–35 мм

Цей компактний ширококутний зум-об'єктив поєднує чудові оптичні характеристики та універсальність, що робить його ідеальним варіантом для зйомки пейзажів, архітектури, подорожей і відео чудової якості.

 

 

Постійна діафрагма F4

Максимальна діафрагма F4 зберігає постійне значення по всьому діапазону фокусних відстаней, за винятком коливань витримки та ISO під час зумування.

 

 

Чудова оптична якість

RF 14-35mm F4L IS USM використовує поєднання асферичних елементів, що забезпечують чіткість по всьому діапазону зумування, та елементів UD (ультранізкодисперсійних) з легендарними покриттями Canon ASC та SWC.

 

 

Зображення без тремтіння

Об'єктив RF 14-35mm F4L IS USM з технологією крокового двигуна USM забезпечує чіткість зображень, зокрема, при зйомці з рук в умовах слабкого освітлення. Технологія стабілізації зображення з ефектом, еквівалентним 5,5 ступеням експозиції, підвищує ефективність до 7 щаблів при встановленні на камери із системою IBIS.

 

 

Швидкий відгук та точність

Оцініть швидке та точне фокусування з мотором Nano USM, який забезпечує миттєве плавне та безшумне автофокусування, ідеальне для зйомки відеоблогу та інших жанрів відеозйомки.

 

 

Інтуїтивне керування для зйомки швидкоплинних миттєвостей

Об'єктив RF 14-35mm F4L IS USM оснащений кільцем керування, що настроюється, що дозволяє швидко регулювати ISO, діафрагму або режим автофокусування, продовжуючи спостерігати за сценою.

 

 

Надійність легендарної L-серії

Впевнено знімайте в будь-яких умовах завдяки якості складання, що відповідає стандартам L-серії, - герметична конструкція із захистом від погодних впливів та флюоритове покриття забезпечують захист від вологи та пилу.

 

 

Відкрийте для себе трійку зум-об'єктивів Canon RF з діафрагмою F4

Ці три зум-об'єктиви з діафрагмою F4 стануть чудовим інструментом для створення чудових зображень та відео високої якості. Щоб отримати додаткову інформацію, натисніть кнопку нижче.

Чудовий об'єктив для…

RF 14-35mm F4L IS USM на даний момент є найбільш ширококутною моделлю в лінійці Canon RF, а також пропонує низку творчих можливостей – архітектура, пейзажі, відео.

 

 

 

 

 

 

Canon RF 14-35mm f/4L IS USM (4857C005) - на кращому сайті АВС Фото. Якщо потрібно вибрати Об'єктиви або інші аксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш інтернет магазин АВС Фото. З каталогу підберіть Об'єктив з вигодами для бюджету Щоб точно підібрати Об'єктив, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Canon і Вам будуть запропоновані різні Об'єктиви Canon. У нас вибрати фототовари найпростіше. Можна не думати про якість товарів. Товари, які можна замовити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Tamron. З'явилися при виборі Canon RF 14-35mm f/4L IS USM (4857C005) Запитайте наших фахівців. Товари заберіть в Хмельницькому в потрібні терміни.

Тип об'єктиву
ширококутний
Модель
RF 14-35 mm f/4 L IS USM
Діаметр фільтра, мм
77
Розмір матриці
Повний кадр
Кути огляду
114 ° -63 °
Габарити
84,1x99,8 мм
Матеріал
Метал
Матеріал корпусу
Метал
Конструкція
16 елементів у 12 групах
Мінімальна дистанція фокусування, м
0,2
Мінімальна діафрагма
f/22
Кількість пелюсток діафрагми
9
Вага
540 г
Кріплення об'єктиву (байонет)
Canon РФ
Стабілізація зображення
Є
Максимальна діафрагма
f/4,0
Макрозйомка
Ні
Захист від пилу, вологи
Є
Гарантія, міс.
24
Комплект поставки
Бленда об'єктиву, Кришка об'єктива, м'який чохол, Об'єктив
Привід автофокусування
Nano USM
Країна виробник
Японія