Nikon Z 28mm f/2.8 (SE) JMA105DA

Код товару: С000010846
Фото: Nikon Z 28mm f/2.8 (SE) JMA105DA

У наявності

Ціна: 11 590 10 746 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

       

 

Ширококутний об'єктив з фіксованою фокусною відстанню, настільки ж компактний, як і універсальний,  NIKKOR Z 28mm f/2.8  від  Nikon  забезпечує комфортне широке поле зору, придатне для різних сфер застосування, від архітектури до пейзажів та вуличних об'єктів. Максимальна діафрагма f/2,8 дозволяє працювати при доступному освітленні та контролювати глибину різкості.

С точки зрения управления, система автофокусировки с двойным шаговым двигателем обеспечивает тихую и плавную фокусировку, которая полезна как для фото, так и для видеосъемки, а программируемое кольцо управления также можно настроить для интуитивной настройки различных параметров камеры и экспозиции.

  • Широкоугольный объектив с постоянным фокусным расстоянием предназначен для беззеркальных камер Nikon формата FX с байонетом Z, а также может использоваться с моделями формата DX, где он обеспечивает фокусное расстояние, эквивалентное 42 мм.
  • Максимальная диафрагма f/2,8 подходит для работы в доступных условиях освещения, а также способствует компактному форм-фактору.
  • В оптичній схемі використовуються два асферичні елементи, які допомагають обмежити сферичні аберації та спотворення для досягнення високої різкості та точної візуалізації.
  • Покриття антивідблиску пригнічує відблиски та ореоли для підвищення контрастності та точності кольору при роботі в умовах складного освітлення.
  • Подвійні крокові двигуни забезпечують вражаюче плавну, безшумну та швидку роботу автофокусу, яка добре підходить як для фото, так і для відеозйомки. Також можлива постійна ручна корекція фокусування, і використовується конструкція внутрішнього фокусування, при якій під час фокусування переміщаються лише внутрішні групи лінз, щоб зберегти загальну довжину лінзи під час використання та забезпечити більш високу швидкість фокусування.
  • Програмоване кільце керування за замовчуванням налаштоване на ручне фокусування, але його також можна використовувати для керування діафрагмою або компенсацією експозиції.
  • Спеціалізований механізм електромагнітної діафрагми забезпечує більшу стабільність керування експозицією, що особливо корисно під час роботи з високою швидкістю серійної зйомки.
  • Заокруглена семилепесткова діафрагма забезпечує приємну якість зображення не у фокусі, що дозволяє використовувати методи малої глибини різкості.

 

 

 

 

Nikon Z 28mm f/2.8 (SE) JMA105DA - в електронному маркеті abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Об'єктиви або інші аксесуари не виходячи з дому, зверніться до нашого онлайн-маркет abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Об'єктив З вигодами? Щоб запросто підібрати Об'єктив, за допомогою фільтрів. Введіть: Nikon і перед вами будуть усі Об'єктиви Nikon. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість запчастин можна не переживати. Товари, які можна замовити у нас, створені світовими виробниками, наприклад Viltrox. Виникли при замовленні Nikon Z 28mm f/2.8 (SE) JMA105DA Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлення можна забрати в Нікополі в швидкі терміни.

Фокусна відстань 28мм
Максимальна діафрагма f/2.8
Мінімальна діафрагма f/16
Кріплення об'єктиву Nikon Z
Покриття формату об'єктива Повнокадровий
Кут огляду 75°
Мінімальна відстань фокусування 7,5"/19 см
Максимальне збільшення 0,2x
Оптичний дизайн 9 елементів у 8 групах
Пелюсні діафрагми 7, округлий
Тип фокусу Автофокус
Стабілізація зображення Ні
Розмір фільтра 52 мм (спереду)
Розміри (ø x Д) 2,8 х 1,7 дюйма / 70 х 43 мм
Маса 5,5 унцій / 155 г