Nikon Z 24-70mm f/2.8 S JMA708DA

Код товару: С000009824
Фото: Nikon Z 24-70mm f/2.8 S JMA708DA

У наявності

Ціна: 81 589 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Професійний стандартний зум-об'єктив f/2,8
 
Представляємо універсальний світлосильний зум-об'єктив з фокусною відстанню 24-70 мм у компактному корпусі. Цей повнокадровий об'єктив для бездзеркальних фотокамер надійно захищений та оснащений покращеною оптикою. Це робоча конячка, на яку можна покластися в будь-яких умовах навіть за браку освітлення.
 
Чудові знімки. Захоплюючі оповідання
 
Розкажіть свою історію за допомогою професійного стандартного зум-об'єктива, який підлаштовується під вас. Цей об'єктив 24–70 мм з діафрагмою f/2,8 забезпечує високу деталізацію та відмінну якість при зйомці крупним планом — вищий, ніж у аналогів із такою самою фокусною відстанню. Параметри зйомки можна міняти прямо на об'єктиві, а надійний корпус дозволяє брати його з собою.
 
 
 
Справжня глибина
 
Широкий байонет Z, постійна світлосила f/2,8 та округлений отвір 9-пелюсткової діафрагми дають відмінний результат при будь-якому освітленні. Знімки набувають сяйва та плавного природного ефекту боці до самого краю кадру.
 
 
 
Приголомшливі крупні плани
 
Відмінна різкість, яка з наближенням до об'єкту лише збільшується. Мінімальна відстань фокусування 0,38 м у всьому діапазоні масштабування забезпечує повний контроль кадру: від великих планів до фокусу на нескінченності.
 
 
 
Бликам - ні
 
17 елементів у 15 групах забезпечують ідеальну передачу навіть точкових джерел світла. Покриття ARNEO та нанокристалічне покриття Nano Crystal Coat виключають двоїння зображення та відблиски за наявності кількох джерел світла.
 
 
 
Більше світла. Більше свободи
 
Репортажні зйомки. Весілля. Комерційні проекти. Кожна деталь сюжету відтворюється з приголомшливою точністю, щоб ви не знімали. Навіть зірки та вуличні ліхтарі зберігають округлу форму. А якщо обставини вимагають відеозйомки, глибину простору, що різко зображається, можна змінювати прямо на об'єктиві.
 
Зручність
 
Для кілець зумування та фокусування підібрано комфортний крутний момент. А кільце управління можна використовувати для безшумного контролю діафрагми та корекції експозиції.
 
 
Гнучке настроювання
 
Блокування АФ, замір експозиції, брекетинг. Ви можете призначити кнопці «Fn» на об'єктиві загалом 21 різну функцію.
 
 
ФОКУСУВАННЯ
 
За допомогою інформаційного екрана ОСІД (OLED) можна швидко налаштовувати діафрагму, відстань фокусування, точну фокусну відстань і глибину простору, що різко зображається прямо на об'єктиві.
 
 
 
 
 

Nikon Z 24-70mm f/2.8 S JMA708DA - в онлайн-каталозі abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Об'єктиви або інші аксесуари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в інтернет магазин АВС Фото. Розгляньте асортимент та виберіть Об'єктив З вигодами для себе? Щоб вам простіше було вибрати Об'єктив, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Nikon і Ви побачите всі необхідні Об'єктиви Nikon. У нас вибрати фототовари найпростіше. В якості товарів можна бути повністю впевненими Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Laowa. З'явилися під час замовлення Nikon Z 24-70mm f/2.8 S JMA708DA Запитайте наших менеджерів. Доставка проводиться Олександрії у стислі строки.

Тип
Байонет Z від Nikon
Формат
FX/35 мм
Фокусна відстань
24-70 мм
Максимальна діафрагма
f/2,8
Мінімальна діафрагма
f/22
Конструкція об'єктива
17 елементів у 15 групах (включаючи 2 елементи зі скла з наднизькою дисперсією (ED), 4 асферичні елементи, елементи з нанокристалічним покриттям Nano Crystal Coat і покриттям ARNEO, а також передній та задній елементи з покриттям фтору)
Кут зору
Формат FX: від 84 ° до 34 ° 20 '; формат DX: від 61 ° до 22 ° 50 '
Шкала фокусної відстані
Градуйована у міліметрах (24, 28, 35, 50, 70)
Система фокусування
Внутрішнє фокусування
Мінімальна відстань фокусування
0,38 м від фокальної площини у всіх положеннях зуму
Максимальний коефіцієнт відтворення
Прибл. 0,22-кратний
Число пелюсток діафрагми
9 (округлення отвір діафрагми)
Покриття
Нанокристалічне покриття Nano Crystal Coat, покриття фтор, покриття ARNEO
Установчий розмір фільтра
82 мм (P = 0,75 мм)
Діаметр х довжина (відстань від байонету об'єктива)
Прибл. 89 мм (макс. діаметр) x 126 мм (відстань від кріпильного фланця об'єктива фотокамери)
Вага
Прибл. 805 г
Автофокусування
Так
Внутрішнє фокусування
Так
Фокусування
Автоматична, ручна
Приладдя в комплекті
Передня захисна кришка об'єктива LC-82B діаметром 82 мм (замикається), задня захисна кришка об'єктива LF-N1, байонетна бленда HB-87, чохол для об'єктива CL-C2