Sony E 15mm f/1.4 G SEL15F14G

Код товару: С000011155
Фото: Sony E 15mm f/1.4 G SEL15F14G

У наявності

Ціна: 26 665 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

 

Завдяки деталізації об’єктива G та ефекту боке F/1,4 цей ширококутний об’єктив із фіксованою фокусною відстанню 15 мм (еквівалент повнокадрового формату 35 мм: 22,5 мм) для камер APS-C створює динамічні перспективи. Його зручне керування, відмінний АФ, компактність і легкість забезпечують гнучкі можливості фото- та відеозйомки.

Інноваційна оптична конструкція, що містить три асферичні елементи, ефективно коригує кривизну поля й аберацію, забезпечуючи виняткову роздільну здатність по всього полі огляду об’єктива 15 мм, навіть за повної діафрагми F/1,4. Один елемент наднизького розсіювання (ED) і один елемент Super ED ще більше усувають хроматичну аберацію та ефективно зменшують кольорову облямівку по краях.

Завдяки діафрагмі F/1,4 цей об’єктив створює ефект боке, а керування сферичними абераціями та 7-пелюсткова кругла діафрагма покращують його. Мінімальна фокусна відстань 0,17 м й максимальне збільшення 0,15x дають змогу знімати об’єкт зблизька, створюючи глибокий ефект боке на фоні. Широкі можливості зйомки великим планом є перевагою як для відео, так і для фото.

Два лінійні приводи цього об’єктива з великою діафрагмою забезпечують неймовірно швидке й точне автофокусування з відстеженням об’єкта для фото- й відеозйомки. Швидкий відгук АФ і відстеження дає змогу розкрити весь потенціал швидкості камери: навіть об’єкти, що рухаються швидко чи хаотично, можна зняти надійно.

Механізм внутрішнього фокусування зберігає стабільну довжину об’єктива під час фокусування, тому з ним легко працювати в різноманітних знімальних ситуаціях. А завдяки стабільному центру ваги карданне балансування стало легшим. Компактні розміри й мала вага об’єктива також забезпечують переваги в роботі. Удосконалена оптична конструкція мінімізує ефект "дихання" фокуса та зменшує небажані зсуви кута огляду у фільмах.

Кільце фокусування обладнано ручним фокусом із лінійним відгуком для безпосереднього ручного фокусування, що дає відгук, як механічний. Об’єктив також має кільце діафрагми з перемикачем клацання, кнопкою утримування фокуса та перемикачем режимів фокусування для гнучкого й інтуїтивного керування. А для надійної роботи в складних умовах поза приміщенням конструкція об’єктива має захист від пилу й вологи.

Завдяки малим розмірам і вазі цей об’єктив ідеально поєднується з компактними камерами з матрицею APS-C. Конструкція, що повністю розкриває переваги асферичних елементів і короткої робочої відстані бездзеркальних камер, забезпечує приголомшливі технічні характеристики в об’єктиві розміром усього 66,6 × 69,5 мм і вагою всього 219 г. Чудовий вибір для ширококутної зйомки пейзажів, архітектури, інтер’єрів тощо.

 

 

 

 

 

 

Sony E 15mm f/1.4 G SEL15F14G - на сайті abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Об'єктиви А також інші фототовари не покидаючи будинок, відвідайте наш електронний каталог АВС Фото. Виберіть із пропозицій Об'єктив за гарною ціною? Щоб правильно підібрати Об'єктив, за допомогою навігації. Введіть: Sony і Ви побачите список з Об'єктиви Sony. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. Можна не турбуватися про якість товарів. Всі фототовари з каталогу випускають відомі фірми, наприклад Tamron. Якщо з'явилися при купівлі Sony E 15mm f/1.4 G SEL15F14G Запитайте наших менеджерів. Фототовари можна отримати в Сумах найшвидше.

Тип об'єктива Ширококутний
Байонет Sony E
фокусування Автофокус
Фокусна відстань 15 мм
Мінімальна дистанція фокусування 0.2 м
Світлосила f/1.4
Тип мотора Лінійний двигун
Оптична схема 13 елементів в 12 групах
Стабілізатор зображення Ні
Пило-вологозахист Так
Внутрішнє фокусування Так
Діаметр фільтра 55 мм
Комплектація Об'єктив Sony E 15mm f/1.4 G (SEL15F14G)
Передня кришка для об'єктива
Задня кришка для об'єктива
Бленда
Розміри 66.6 x 69.5 мм
Вага 219 г