Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG DN OS Sports (Sony E)

Код товару: С000011457
Фото: Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG DN OS Sports (Sony E)

У наявності

Ціна: 50 535 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   
 
Спортивний об'єктив Sony E-mount 150-600mm f/5-6.3 DG DN OS OS від Sigma ідеально підходить для зйомки дикої природи, спорту, пейзажів, автоспорту та багатьох інших фотографічних цілей. Пропонує функції та якість зображення, які потрібні професіоналам. Цей об'єктив забезпечує високий рівень рендерингу у всьому діапазоні масштабування при всіх діафрагмах, а також добре контролюються ореоли, відблиски та різні типи аберацій.
 
Оновлена та перероблена система автофокусування забезпечує швидкість і точність за рахунок увімкнення приводу автофокусування, що приводиться в дію кроковим двигуном, а також високоточного магнітного датчика. Оптична стабілізація зображення забезпечує приблизно чотири ступені компенсації з двома стандартними режимами ОС як зйомки з рук, так і для ситуацій панорамування. Новий перемикач Zoom Torque дає користувачам можливість регулювати рівень опору кільця масштабування від Lock (заблокований на широкому кінці для транспортування), Tight (запобігає зміщенню зуму) та Smooth (для простого та плавного масштабування). Додаткові елементи керування на об'єктиві включають перемикач обмежувача фокусу, перемикач режиму операційної системи.
 
Спортивний об'єктив 150-600mm f/5-6.3 DG DN OS, що входить до лінійки спортивних об'єктивів Sigma Global Vision Sports спеціально розроблений для повсякденного використання в складних умовах. Пило- та бризкозахищена структура захищає об'єктив від проникнення води та пилу, а водо- та масловідштовхувальне покриття на передньому елементі захищає від вологи та відбитків пальців. Конструкція стовбура складається з алюмінію та термостійкого композиту (TSC), що забезпечує ідеальне поєднання міцності та покращеної портативності. Крім того, гніздо для штатива з магнієвого сплаву зі знімною ніжкою та обмежувачами повороту на 90° забезпечує надійну опору.
 
 

Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG DN OS Sports (Sony E) - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Об'єктиви А також інші елементи фототехніки Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в онлайн-маркет АВС Фото. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Об'єктив за гарною ціною? Щоб легко було підібрати Об'єктив, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Sigma і Ви побачите доступні для замовлення Об'єктиви Sigma. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. За якість запчастин можна не турбуватися. Всі фототовари з каталогу створені найкращими світовими виробниками, наприклад Laowa. Якщо з'явилися при купівлі Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG DN OS Sports (Sony E) Запитайте нашого менеджера. Замовлення заберіть у Чернівцях максимально швидко.

Тип об'єктива Телеоб'єктив
Формат Повний кадр
Байонет Sony E
фокусування Автофокус
Фокусна відстань 150 - 600 мм
Кратність зуму 4x
Мінімальна дистанція фокусування 0.58 м
Світлосила f/5 - f/6.3
Тип мотора Кроковий мотор
Оптична схема 25 елементів в 15 групах
Стабілізатор зображення Так
Пило-вологозахист Так
Внутрішнє фокусування Ні
Діаметр фільтра 95 мм
Комплектація Об'єктив Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG DN OS Sports (Sony E)
Передня кришка для об'єктива
Задня кришка для об'єктива
Бленда
Чохол
Розміри 109 x 267 мм
Вага 2.1 кг
Гарантійний термін, міс. 12