Sigma 23mm f/1.4 DC DN Contemporary (Sony-E)

Код товару: С000011455
Фото: Sigma 23mm f/1.4 DC DN Contemporary (Sony-E)

У наявності

Ціна: 22 685 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Сучасний об’єктив Sigma 23mm f/1.4 DC DN Contemporary Lens із ширококутним фокусуванням із швидкою діафрагмою для бездзеркальних камер формату APS-C забезпечує поле огляду, еквівалентне 35 мм для повнокадрової камери. Цей об’єктив із байонетом Sony E-mount забезпечує високу роздільну здатність і чудові ефекти боке завдяки великій максимальній діафрагмі f/1,4. Внутрішня система фокусування з кроковим двигуном забезпечує швидке й точне автофокусування для фото- та відеозйомки, а з мінімальною дистанцією фокусування 9,9 дюйма об’єктив добре підходить для зйомки великим планом і портретів.
 
- Основний ширококутний об’єктив призначений для бездзеркальних камер Sony з байонетом E формату APS-C і забезпечує еквівалентну фокусну відстань 35 мм.
- Яскрава максимальна діафрагма f/2 покращує роботу в умовах складного освітлення, а також пропонує кращий контроль над глибиною різкості.
- Внутрішня система фокусування з кроковим двигуном для швидкого та надійного автофокусування як для фотографій, так і для відео.
- Мінімальна дистанція фокусування 9,9" дозволяє робити унікальні фотографії крупним планом і портрети.
- Сумісність із функцією допомоги автофокусування та корекцією аберації об’єктива на підтримуваних камерах.
- Захищена від пилу та бризок конструкція з латунним байонетним кріпленням для гарантованої точності та довговічності.
 
 

Sigma 23mm f/1.4 DC DN Contemporary (Sony-E) - в онлайн-магазині АВС Фото. Якщо потрібно придбати Об'єктиви фотоаксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш електронний каталог АВС Фото. Розгляньте каталог і підберіть Об'єктив за ринковими розцінками? Щоб максимально просто вибрати Об'єктив, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Sigma і Ви побачите список з Об'єктиви Sigma. Як бачите, вибір максимально спрощений. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Вироби, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Carl Zeiss. Виникли при виборі Sigma 23mm f/1.4 DC DN Contemporary (Sony-E) Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Посилку отримаєте Нікополі у мінімальні терміни.

Фокусна відстань 23 мм
Максимальна діафрагма f/1,4
Мінімальна діафрагма f/16
Кріплення об’єктива Sony E
Охоплення формату об'єктива APS-C
Мінімальна дистанція фокусування 9,8"/25 см
Коефіцієнт макровідтворення 1:7,3
Оптичний дизайн 13 елементів у 10 групах
Лопаті діафрагми 9
Тип фокусування Автофокус
Стабілізація зображення Немає
Розмір фільтра 52 мм (спереду)
Розміри (ø x L) 2,6 x 3,1" / 65,8 x 79,2 мм
вага 11,6 унцій / 330 г