Sigma AF 70-200mm f/2.8 DG DN OS Sports (Sony E)

Код товару: С000012408
Фото: Sigma AF 70-200mm f/2.8 DG DN OS Sports (Sony E)

У наявності

Ціна: 63 646 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Спортивний об’єктив Sigma 70-200mm f/2.8 DG DN OS із динамічним масштабуванням, призначений для професіоналів, відмінно підходить для зйомки спортивних подій, дикої природи та весіль. Велика діафрагма f/2,8 забезпечує вражаючу продуктивність у всьому діапазоні масштабування та надійну роботу в умовах слабкого освітлення. Подвійні двигуни HLA (лінійний привод із високим відгуком) забезпечують високошвидкісне автофокусування, допомагаючи вам завмерти дію. Алгоритм Sigma OS2 ефективно стабілізує зображення, забезпечуючи до 7,5 кроків корекції. Крім того, чудова стійкість до погодних умов лінійки Sigma Sports означає, що ви можете спокійно брати свій об’єктив 70–200 мм f/2.8 у поле.
 
У поєднанні з 14-24mm F2.8 DG DN Art і 24-70mm f/2.8 DG DN Art ці три варіооб’єктиви для повнокадрових бездзеркальних камер із яскравою постійною діафрагмою f/2.8 охоплюють широкий діапазон фокусних відстаней.
 
 
Подвійний автофокус HLA
Завдяки подвійним двигунам HLA (лінійний привод із високим відгуком) забезпечується швидке й тихе автофокусування, що значно покращує якість як фото-, так і відеовмісту, знятого цим об’єктивом. Його плаваюча конфігурація фокусу створює значно менше рухів у кожній групі фокусування, що забезпечує надзвичайно швидке фокусування.
 
      
 
Алгоритм OS2
Алгоритм оптичної стабілізації Sigma OS2 забезпечує до 7,5 ступенів стабілізації зображення, що робить об’єктив більш придатним для використання з рук і дає користувачам розкіш зйомки з меншою витримкою, зберігаючи чіткість зображення.
Доступні два режими ОС. Режим 1 призначений для звичайної зйомки, тоді як режим 2 використовує алгоритм інтелектуальної ОС Sigma та ідеально підходить для панорамування знімків і спортивних зйомок.
 
 
Додаткові переваги
- Кільце діафрагми з перемикачами клацання та блокування
- Гніздо для штатива для рівномірного розподілу ваги
- Бленда з пластику, армованого вуглецевим волокном
 
6 спеціальних перемикачів
- кнопка AFL
- Перемикач режиму фокусування
- Перемикач обмежувача фокусу
- Перемикач ОС
- Перемикач індивідуального режиму
- Кільцевий перемикач діафрагми
 
 
 
 

Sigma AF 70-200mm f/2.8 DG DN OS Sports (Sony E) - у віртуальному маркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно замовити Об'єктиви або інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нашого інтернет магазин abcphoto. Розгляньте пропозиції та виберіть Об'єктив з вигодами для бюджету Щоб правильно вибрати Об'єктив, за допомогою фільтрів. Введіть: Sigma і перед вами будуть Об'єктиви Sigma. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Не варто сумніватися як товари. Вся фототехніка з нашого каталогу створені світовими виробниками, наприклад Lensbaby. Якщо з'явилися при купівлі Sigma AF 70-200mm f/2.8 DG DN OS Sports (Sony E) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Посилку отримаєте Білій Церкві максимально швидко.

Фокусна відстань
70-200 мм
Максимальна діафрагма
f/2,8
Кріплення об’єктива
Sony E
Охоплення формату об'єктива
Повнокадровий
Тип фокусування
Автофокус
Стабілізація зображення
Так
Розмір фільтра
77 мм (спереду)
Максимальна діафрагма
f/2,8
Мінімальна діафрагма
f/22
Кріплення об’єктива
Соні Е
Охоплення формату об'єктива
Повнокадровий
Кут огляду
від 34,3° до 12,3°
Мінімальна дистанція фокусування
25,6"/65 см
Максимальне збільшення
0,19x
Коефіцієнт макровідтворення
1:5,2
Оптичний дизайн
20 елементів у 15 групах
Лопаті діафрагми
11, Округлі
Тип фокусування
Автофокус
Стабілізація зображення
Так
Тринога Комір
Знімний і обертовий
Розмір фільтра
77 мм (спереду)
Розміри (ø x L)
3,6 x 8,1" / 90,6 x 207 мм
вага
2,9 фунтів / 1335 г