Canon EF 100mm f/2.8L IS USM Macro 3554B005

Код товару: 12338
Фото: Canon EF 100mm f/2.8L IS USM Macro 3554B005

У наявності

Ціна: 37 049 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Canon EF 100mm f 2.8 l usm Macro

 Не один якісний фотоапарат, призначений для професійної чи аматорської зйомки, не обходиться без об'єктива. Один з нових макрооб'єктивів з лінійки Canon EF 100mm f2 8l usm macro. Від попередніх моделей об'єктив відрізняється насамперед зовнішніми характеристиками. У дизайні є мінімалізм, червона лінійка, характерна люксовим камерам L-серії. Габарити об'єктиву Canon ef 100mm f2 8l досить масивні. Тут відіграє роль використання стабілізатора. Діаметр світлофільтру виробник збільшив до 67 мм із колишніх 58 мм.

Canon - найкращий бренд фотоапаратів

 Одна з найбільш провідних компаній на ринку, яка виробляє техніку для відео- та фотозйомок - Canon. Японський бренд з'явився на світ у 1937 році і сконцентрував своє виробництво у Токіо. Сьогодні створення фотоапаратів високої якості відбувається в багатьох країнах світу, а продукція була розширена і включає:

  • промислову техніку;
  • офісну техніку;
  • техніку для відеозйомок та фотозйомок.

Бренд Кенон користується великою популярністю і продовжує випускати новітні моделі для покращення якості та процесу зйомки. Ще одна продукція – об'єктиви Canon 100 makro. Придбати об'єктив Canon ef 100 mm 2.8 l usm macro можна через інтернет-магазин фототехніки Abcphoto.

Особливості та переваги об'єктиву Кенон

У Кенон 100 2.8 макро монолітна конструкція – наявність пило- та вологозахисту, а під час фокусування деталі об'єктива статичні та надійно закріплені. Можна помітити три перемикачі на корпусі:

  • автофокусування;
  • вимкнення стабілізатора;
  • обмеження дистанції для фокусування.

 Останній параметр включає кілька режимів. Можна встановити наприклад повний діапазон або макродіапазон, а також нормальний діапазон. Така функція дуже зручна. При використанні безперервного автофокусування можна знімати якісні та деталізовані об'єкти в русі.

Поставити кадр зручніше дозволяє стабілізатор. Хоча навіть найменший подих вітру заколише об'єкт і витримку доведеться скоротити. Canon macro 100mm 2.8 l usm як висококласний об'єктив знімає з підвищеною різкістю навіть на відкритій діафрагмі.

Активні користувачі Canon ef 100 f2 8 macro виділяють наступні плюси:

  • корпус повністю захищений від пилу у вологи;
  • фон м'яко розмивається;
  • хроматичні вібрації відсутні;
  • стабілізатор оптичний ефективний;
  • автофокус налаштовується за лічені секунди.

З мінусів можна відзначити, що при закритій діафрагмі спостерігаються відблиски плями в нерізкій області. Підсумувавши особливості об'єктива Canon 100 macro 2.8 l usm, можна сміливо рекомендувати його професійним фотографам або новачкам, особливо якщо розглядається бюджетніший варіант. Об'єктив чудово показує себе під час зйомки природи або об'єктів у русі. Забезпечено максимальну деталізація та ефект «присутності».

Де придбати об'єктив Canon ef 100mm f2 8 macro usm?

 Інтернет-магазин ABCphoto спеціалізується на високоякісній фототехніці для фахівців у галузі відео- та фотозйомок. Широка лінійка популярного бренду Canon представлена ​​в каталозі ABCphoto за доступною ціною. Основні магазини ABCphoto розташовані у місті Київ та Дніпро, але компанія доставляє товар у будь-яку точку України. Сплатити замовлення можна через інтернет-банкінг на офіційній сторінці магазину або готівкою за умови самовивезення. Досвідчені фахівці у галузі техніки допоможуть з вибором якісного об'єктива. Поспішайте придбати фототехніку від всесвітньо відомого виробника за доступною ціною!

 

 

 

Canon EF 100mm f/2.8L IS USM Macro 3554B005 - в інет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно підібрати Об'єктиви А також інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нашого електронний каталог abcphoto. Розгляньте пропозиції та виберіть Об'єктив за бюджетною ціною? Щоб запросто підібрати Об'єктив, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Canon і Вам будуть запропоновані різні Об'єктиви Canon. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. За якість товарів можна не хвилюватися. Вся фототехніка з нашого каталогу виробляють відомі компанії, наприклад Laowa. З'явилися при покупці Canon EF 100mm f/2.8L IS USM Macro 3554B005 Питання можна прояснити у наших фахівців. Транспортуємо продукцію в Олександрії у мінімальні терміни.

Бленда об'єктиву
ET-73
Збільшення з подовжувальним тубусом EF12 II
1,17-0,12
Привід автофокусування
кільцевий ультразвуковий привід (USM)¹
Стабілізатор зображення
4-ступінчастий 3-ступінчастий при 0,5x-кратному збільшенні 2-ступінчастий при 1,0x-кратному збільшенні
Інформація про відстань
Надається
Мінімальна відзначена відстань фокусування
0,3
Кут зору
19.8 °, 13.5 °, 24 °
Мінімальна діафрагма
32
Конструкція об'єктива (кількість елементів/груп)
15/12
Число пелюсток діафрагми
9
Діаметр та крок різьблення для фільтра
67 мм
Максимальний діаметр/довжина об'єктива
77,7 x 123
Вага
625 г