Sony FE 24-70mm F4 ZA OSS Vario-Tessar T* (SEL2470Z.AE)

Код товару: С000003358
Фото: Sony FE 24-70mm F4 ZA OSS Vario-Tessar T* (SEL2470Z.AE)

У наявності

Ціна: 24 678 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Разом дешевше
Sony 24-70mm f/4.0 ZEISS для камер NEX FF (SEL2470Z.AE). Чудовий зум-об'єктив ZEISS для повнокадрових камер дозволять досягти найкращих результатів при зйомці на повнокадрові камери з байонетом E у різноманітних ситуаціях. Постійне світлосила f/4 гарантує незмінні налаштування експозиції на всьому діапазоні фокусних відстаней 24–70 мм, а оптика ZEISS з покриттям T* забезпечує неперевершену чіткість та якість зображення. Має захист від пилу і вологи.
 
Сумісність Vario-Tessar T* E 24-70 мм F4 ZA OSS

 

- Повнокадрові камери з байонетом E
- Камери формату APS-C з байонетом E

Доступне нове програмне забезпечення.

 
З новими функціями об'єктиву зйомка стане комфортною як ніколи.
 
Універсальний зум-об'єктив для щоденної зйомки
 
Оптичні характеристики та діапазон фокусних відстаней 24–70 мм об'єктиву ZEISS Vario-Tessar чудово поєднуються з повнокадровими камерами серії α7, значно розширюючи можливості зйомки та підвищуючи якість зображення.
 
Продумана оптична схема для чудових знімків
 
Асферичні елементи та елементи із низькодисперсійного скла (ED) забезпечують вражаючу якість зображення по всій площі кадру, низький рівень оптичних спотворень та хроматичної аберації.
 
Постійна експозиція на будь-якій фокусній відстані
 
Максимальна світлосила об'єктива становить f/4 для всього діапазону фокусних відстаней, завдяки чому можна змінювати коефіцієнт збільшення, не замислюючись про зміни експозиції або глибину різкості.
 
Постійна чіткість та різкість
 
Оптичний стабілізатор Optical SteadyShot компенсує тремтіння камери та зводить до мінімуму розмиття зображення під час зйомки з рук, дозволяючи отримувати різкі та чіткі кадри при нічній зйомці та зйомці в приміщеннях в умовах недостатнього освітлення.
 
Оптична конструкція об'єктива
 
Легендарна якість ZEISS реалізована у продуктах Sony для створення зображень, які проходять ретельне індивідуальне налагодження. Покриття T* відіграє значну роль для підвищення точності передачі кольору і контрастності зображення.

Sony FE 24-70mm F4 ZA OSS Vario-Tessar T* (SEL2470Z.AE) - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Об'єктиви А також інші елементи фототехніки Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в електронний каталог АВС Фото. Виберіть із запропонованих варіантів Об'єктив за прийнятною ціною? Щоб не витрачати час на вибір Об'єктив, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Sony і Вам будуть показані всі Об'єктиви Sony. У нас найпростіша система підбору фототехніки. За якість запчастин можна не турбуватися. Всі фотототовари, які є у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Fujifilm. З'явилися при покупці Sony FE 24-70mm F4 ZA OSS Vario-Tessar T* (SEL2470Z.AE) Питання можна уточнити у наших фахівців. Замовлення можна забрати в Ужгород без затримок.

 
Тип об'єктиву
стандартний Zoom
Фокусна відстань
24 - 70 мм
Діафрагма
F4
Мінімальна діафрагма
F22
Кріплення
Sony E
Стабілізація зображення
є
Автоматичне фокусування
ні
Число елементів / груп елементів
12 / 10
Число асферичних елементів
5
Число низькодисперсних елементів
1
Число пелюсток діафрагми
7
Розміри (D x L)
73 x 94.5 мм
Вага
426 г
Кут огляду
34 - 84 град.хв
Мінімальна відстань фокусування
0.4 м
Внутрішнє фокусування
є
Діаметр різьблення для світлофільтру
67 мм