Fujifilm XF 16mm f/1.4 R WR (16463670)

Код товару: С000005702
Фото: Fujifilm XF 16mm f/1.4 R WR (16463670)

Нема в наявності

Ціна: 44 999 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Відмінна якість зображення завдяки 13 оптичним елементам в 11 групах і покриттю Nano GI

Оптична конструкція включає дві асферичні лінзи і дві лінзи з нерозсіюючого скла (з наднизьким коефіцієнтом розсіювання), що зменшують сферичні та хроматичні аберації для створення чудових знімків з високою роздільною здатністю навіть значення діафрагми F1.4. Якість зображення ще більше підвищується за допомогою унікального покриття Fujifilm HT-EBC, яке нанесено на всі лінзи, та покриття Nano GI, нанесеного на задню поверхню лінзи G1. Нове покриття Nano GI, що змінює індекс заломлення між склом та повітрям, зменшує відблиски та райдужні ореоли, коли світло падає під кутом.

Мінімальна робоча відстань 15 см

У міру наближення до об'єкта зйомки ефект боке посилюється і перспектива стає динамічнішою, що розширює творчі можливості фотографа, що знімає на ширококутний об'єктив. Наприклад, об'єктив XF16 мм F1.4 R WR можна використовувати, щоб відобразити тарілку з їжею на тлі ресторану або крапельку води на травинці на тлі лісу, або для зйомки об'єкта разом з тлом. Висока якість зображення на всьому діапазоні фокусних відстаней (навіть за мінімальної робочої відстані 15 см) досягається за рахунок корекції різних аберацій та використання системи плаваючого фокусу на основі двох груп лінз, які працюють спільно залежно від робочої відстані.

Швидкість спрацьовування автофокусу 0,11 с*

Кільце фокусування з вбудованою шкалою глибини різкості ідеально підходить любителям вуличної фотографії. Розрахувавши відстань та налаштувавши діафрагму, користувачі можуть робити спонтанні знімки.

Кільце фокусування зі шкалою глибини різкості

Кільце фокусування має шкалу глибини різкості ідеально підходить шанувальникам вуличної фотографії. Розрахувавши відстань та налаштувавши діафрагму, користувачі можуть робити спонтанні знімки.

Захист від атмосферних впливів та пилу

Стійкий до атмосферних впливів корпус має 9 герметичних ущільнювачів у 8 точках оправи об'єктива. Це дозволяє захистити об'єктив від непередбаченого дощу, пилу та водяних бризок.

Легкий та компактний

Об'єктив важить приблизно 375 грам, що становить приблизно 40% ваги об'єктива цифрової дзеркальної фотокамери з аналогічними можливостями. Це чудова новина для фотографів, які хочуть отримати універсальний та компактний об'єктив із високими оптичними характеристиками.

Fujifilm XF 16mm f/1.4 R WR (16463670) - на сайті магазину АВС Фото. Якщо потрібно вибрати Об'єктиви або інші аксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш віртуальний маркет abcphoto.com.ua. Виберіть із пропозицій Об'єктив за вигідною ціною? Щоб правильно підібрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою. Введіть: Fujifilm і перед вами будуть Об'єктиви Fujifilm. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Можна не перейматися якістю товарів. Товари, які можна купити у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Sigma. З'явилися при виборі Fujifilm XF 16mm f/1.4 R WR (16463670) Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Надсилання проводиться в Павлограді без затримок.

Виробник Fujifilm
Тип ширококутний
Тип кріплення Fujifilm X
Фокусна відстань (мм) 16
Конструкція (лінз/груп) 13/11
Максимальне значення діафрагми f/1.4
Кількість пелюсток діафрагми 9
Фокусування ручна
Привід автофокусу ні
Ближня межа фокусування (м) 0,15
Робоча дистанція (для макрооб'єктивів) ні
Максимальний масштаб зображення немає даних
Розмітка шкали ГРІП f/16
Мітка для фокусування під час ІЧ-зйомки ні
Стабілізатор зображення ні
Штативне кріплення ні
Різьблення під світлофільтр (мм) 67
Розміри, мм 73,4x73
Вага, г 375
Комплектація кришка, задня кришка для об'єктива, чохол