Fujifilm XF 23mm f/2.0 R WR Black

Код товару: С000010201
Фото: Fujifilm XF 23mm f/2.0 R WR Black

У наявності

Ціна: 19 031 17 512 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

 

Об'єктив Fujifilm XF 23 мм f/2.0  - це ширококутний об'єктив для системи Fujifilm X. Він має такий самий розмір і дизайн, що й існуючий XF 35mm F2, щоб створити стильну колекцію компактних об'єктивів F2. Система фокусування з фокусною відстанню використовує кроковий двигун для керування фокусуючою групою елементів об'єктива для безшумного та швидкого автофокусування. Металевий екстер'єр дає відчуття чудової якості та міцності, а кільце діафрагми та кільце фокусування розроблені для оптимальної роботи. Об'єктив також стійкий до погодних умов та пилу та працює при температурах до -10°C, що робить його ідеальним вибором для зйомки на відкритому повітрі.

Конструкція об'єктива
Об'єктив складається з десяти елементів у шести групах, включаючи два асферичні елементи. Оптимальне розташування асферичних елементів забезпечує ідеальну якість зображення. Асферичні елементи використовуються як частина групи, що фокусує, для мінімізації коливань, а також збільшення продуктивності між різними фокусними відстанями.

Fujifilm XF 23mm f/2.0 R WR Black - в онлайн-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно вибрати Об'єктиви А також інші елементи фототехніки Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в електронний магазин abcphoto. З каталогу підберіть Об'єктив з хорошими знижками. Щоб легко було підібрати Об'єктив, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Fujifilm і Вам будуть запропоновані різні Об'єктиви Fujifilm. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. За якість товарів можна не турбуватися. Всі фототовари, представлені у нас, створені відомими компаніями, наприклад Viltrox. Якщо виникли під час підбору Fujifilm XF 23mm f/2.0 R WR Black Питання можна прояснити у наших менеджерів. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Чернівцях в потрібні терміни.

Тип об'єктиву
Ширококутний - стндартний
Байонет (кріплення)
Fuji X
Фокусна відстань
23 мм (35 мм – в еквіваленті 35 мм)
Стабілізатор зображення
ні
Конструкція
10/6
Мінімальна дистанція фокусування
22 см
Діаметр різьблення для фільтрів
43 мм
Габарити (діаметр х довжина)
60 x 51.9 мм
Вага
180 г
Комплект поставки
Об'єктив
Бленда
Передня та задня кришки
Чохол
Інструкція
Гарантійний талон