Fujifilm 56mm f/1.2 R WR

Код товару: С000011277
Фото: Fujifilm 56mm f/1.2 R WR

У наявності

Ціна: 38 608 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

 

Ідеально підходить для портретної зйомки, FUJIFILM XF 56mm f/1.2 R WR є захищеною від погодних умов ітерацією 85-мм (еквівалентного об’єктива). Ця редакція, що вирізняється своєю надзвичайно широкою максимальною діафрагмою f/1,2, чудовою ізоляцією об’єкта та приємною передачею кольорів, також оновила оптичну формулу, додавши асферичні елементи до групи фокусування, значно покращену дистанцію фокусування 1,6 футів і 11- діафрагма із закругленою діафрагмою для покращеного боке.

В оптичній конструкції використовуються як асферичні елементи, так і елементи з наднизькою дисперсією, які допомагають зменшити різноманітні аберації, кольорову окантовку та спотворення для досягнення високої різкості та чіткості. Покриття Super EBC також використовується для зменшення відблисків і ореолів для покращення контрастності та точності передачі кольору в умовах яскравого та контрового освітлення. Округла одинадцятипелюсткова діафрагма забезпечує плавне та приємне освітлення поза фокусом. Ця суцільнометалева лінза має дев’ять гумових ущільнювачів, які захищають її від пилу та вологи, а також зберігають повну функціональність за низьких температур до -8°С. Покритий фтором передній елемент створений для захисту від води, відбитків пальців та інших слідів, щоб зберегти високу якість зображення, коли погода обернеться проти вас.

Основний портретний об’єктив розроблений для бездзеркальних камер Fujifilm X із байонетом APS-C і забезпечує еквівалентну фокусну відстань 85 мм.
Видає результати високої роздільної здатності без аберацій, наповнені деталізацією та кольором. XF 56mm f/1.2 R WR ідеально підходить для портретів, весіль та будь-яких інших творчих додатків, які потребують точного контролю над глибиною різкості, і забезпечує неймовірну роздільну здатність зображення на мінімальній дистанції фокусування 50 см, що робить його ідеальним портретом. об’єктив, але також підходить для інших застосувань у настільній, товарній та комерційній фотографії.
Його оптична конструкція складається з 13 елементів у восьми групах, включаючи один ED і два асферичні елементи. Вісім елементів, які використовуються в групі фокусування, використовують технологію високого заломлення від FUJINON Cinema Lenses, щоб мінімізувати хроматичні, сферичні та коматичні аберації. Це допомагає мінімізувати розпливання світла в світлих ділянках, підвищуючи якість зображення та деталізацію об’єкта під час зйомки.
Особливо яскрава максимальна діафрагма f/1,2 чудово працює в умовах слабкого освітлення та забезпечує помітний контроль над глибиною різкості для використання методів вибіркового фокусування.
Покриття Super EBC нанесено на окремі елементи для зменшення відблисків і ореолів для покращення контрастності та точності кольору під час роботи в умовах сильного освітлення.
Заокруглена одинадцятипелюсткова діафрагма забезпечує приємну якість розфокусування, що сприяє використанню методів вибіркового фокусування та малої глибини різкості.
 
 
 
 
 

Fujifilm 56mm f/1.2 R WR - в онлайн-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново необхідно знайти Об'єктиви та інші елементи фототехніки не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн магазин АВС Фото. Розгляньте пропозиції та виберіть Об'єктив за бюджетною ціною? Щоб запросто підібрати Об'єктив, за допомогою фільтрів. Введіть: Fujifilm І Ви побачите перелік з Об'єктиви Fujifilm. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Можна не турбуватися про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Tamron. Виникли при виборі Fujifilm 56mm f/1.2 R WR Питання можна уточнити у наших менеджерів. Посилку отримаєте Черкасах якомога швидше.

Фокусна відстань
56 мм (еквівалентна фокусна відстань 35 мм: 85 мм)
Максимальна діафрагма
f/1,2
Мінімальна діафрагма
f/16
Кріплення об’єктива
FUJIFILM X
Охоплення формату
APS-C
Кут огляду
28,5°
Мінімальна дистанція фокусування
1,6' / 50 см
Максимальне збільшення
0,14x
Оптичний дизайн
13 елементів у 8 групах
Лопаті діафрагми
11, Округлі
Тип фокусування
Автофокус
Стабілізація зображення
Немає
Розмір фільтра
67 мм
Розміри (ø x L)
3,1 x 3" / 79,4 x 76 мм
вага
15,7 унцій / 445 г