Fujifilm XF-27mm f/2.8 R WR Black

Код товару: С000008963
Фото: Fujifilm XF-27mm f/2.8 R WR Black

Нема в наявності

Ціна: 16 979 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

Модель XF27mmF2.8 – фікс об'єктив типу «млинець» з фокусною відстанню 27 мм, який забезпечує фотографам природний огляд, близький до того, що бачить людське око. Тому цей об'єктив ідеально підходить для зйомки в різноманітних стилях: від повсякденних зйомок до портретів, жанрової та пейзажної фотографії.
 
Об'єктив XF27mmF2.8 оснащений кільцем діафрагми зі шкалою значень діафрагми F, так що користувачі можуть візуально перевірити та налаштувати значення діафрагми без необхідності дивитися на дисплей камери або видошукач. На кільці діафрагми також є положення блокування автоматичного режиму (А), яке дозволяє блокувати діафрагму об'єктива для запобігання мимовільним коригуванням під час використання.
 
 
 

Fujifilm XF-27mm f/2.8 R WR Black - в електронному магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно підібрати Об'єктиви фотоаксесуари не виходячи з квартири, відвідайте наш онлайн-маркет АВС Фото. Розгляньте каталог та виберіть Об'єктив З вигодами? Щоб легко було підібрати Об'єктив, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Fujifilm і Ви побачите всі необхідні Об'єктиви Fujifilm. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. В якості товарів сумнівів бути не може Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Voigtlander. З'явилися при виборі Fujifilm XF-27mm f/2.8 R WR Black Питання можна прояснити у наших менеджерів. Замовлення заберіть у Запоріжжі в швидкі терміни.

 
Виробник
Fujifilm
Тип об'єктива
Ширококутний
Колір
Чорний
Байонет
Fujifilm X
Кути огляду
55,5°
Діаметр різьби для світлофільтру
39 мм
Мінімальна відстань фокусування
0.34 м
Мінімальна діафрагма (F)
F/16
Число груп елементів 5
Число елементів 7