Fujifilm XF 50-140mm f/2.8 R LM OIS WR

Код товару: С000009820
Фото: Fujifilm XF 50-140mm f/2.8 R LM OIS WR

У наявності

Ціна: 55 744 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

    
 
Fujifilm XF 50-140mm F2.8 R LM OIS WR  - новий пило-волого захищений зум-об'єктив з постійною діафрагмою f/2.8 та захистом від атмосферних впливів.
 
Оптична конструкція для флагманського телефото зум якості зображення
 
Найкраща в класі якість зображення забезпечується конструкцією об'єктива, що включає 23 скляні елементи в 16 групах, у тому числі п'ять лінз (ED), що не розсіюють, і одну низькодисперсну лінзу класу Super-ED, порівнянну з флюоритовими лінзами. Це зводить до мінімуму хроматичні аберації та підвищує роздільну здатність.
 
Покриття Fujifilm HT-EBC (High Transmittance Electron Beam Coating), нанесене на всю поверхню лінз, зменшує відблиски та райдужні ореоли, тому зображення на знімках виходить чітким та різким. Нове покриття Nano-GI, що змінює індекс заломлення між склом та повітрям, ефективно зменшує відблиски та райдужні ореоли, коли світло падає під кутом.
 
Як і в інших об'єктивів XF, сім пелюсток діафрагми із закругленими краями дозволяють створювати м'який, "круглий" ефект боке. Завдяки особливій оптичній конструкції такий ефект можна отримувати як на передньому, так і задньому плані.
 
Оскільки в об'єктиві використовується внутрішній механізм зуму, довжина, а отже, і центр тяжкості об'єктива залишаються незмінними на всьому діапазоні масштабування.
 
У поєднанні з технологією оптимізації модуляції світла (LMO)**, яка оснащена камерами серії X*, цей об'єктив дозволить досягати ще кращих результатів. Технологія LMO ефективно коригує дифракцію***, завдяки чому навіть за малих значень діафрагми забезпечується виняткова різкість і створюється реалістичний тривимірний ефект.
 
Швидкий та безшумний автофокус завдяки першому у світі потрійному лінійному мотору
 
Внутрішня система фокусування*4 використовується для швидкісного автофокусування. Завдяки зменшеній вазі лінз фокусування і використанню потрійного лінійного мотора з кроком 120° стало можливим дуже швидке і безшумне автофокусування.
 
Швидкість автофокусування підвищується ще більше при використанні цього об'єктиву з камерою серії Х, що оснащена автофокусуванням з фазовою детекцією. У поєднанні з практично безшумним затвором це дозволяє робити фотографії непомітно навіть у тихих місцях.
 
Оскільки сигнал надходить безпосередньо з матриці, фокусування відрізняється високою точністю.
 
Цей об'єктив також чудово підходить для створення великопланових знімків, оскільки мінімальна робоча відстань становить 1 м на всьому діапазоні масштабування.
 
Найкраща в класі система стабілізації зображення
 
Завдяки високоякісному гіроскопічному датчику та унікальному алгоритму коригування відхилень, спричинених перепадом температури, XF 50-140 мм гарантує максимально ефективну стабілізацію зображення у своєму класі. У поєднанні зі світлосильною діафрагмою F2.8 все це дозволяє знімати без штатива в різних ситуаціях і отримувати чудові результати.
 
Погодостійкість, пило- та водонепроникність та стійкість до температур до -10°C
 
Ізоляція кожного кільця гарантує водо- та пиленепроникність, а морозостійкість об'єктива при температурах до -10°C робить його ідеальним доповненням моделі Х-Т1, що пропонує той самий рівень захисту.
 
Висока якість матеріалів та зручність управління
 
Кільця керування фокусуванням та діафрагмою виконані з металу. Метал також використовується у високоякісному оздобленні корпусу об'єктива. Fujifilm, що увібрав у себе багаторічний досвід і унікальні знання в галузі розробки професійних об'єктивів для мовлення та кіновиробництва, ці кільця управління мають таку текстуру та хід, які роблять зйомку максимально комфортною навіть при точному ручному фокусуванні. Кріплення об'єктива виконане з міді, що підвищує його міцність.
Загальна вага цього об'єктиву та корпусу камери становить приблизно 60% ваги повнорозмірної системи*5, що значно знижує навантаження на фотографа.
 
Поєднане ручне та автофокусування підвищує зручність роботи з камерою. Після неповного натискання кнопки спуску затвора автофокусування на об'єкті за допомогою кільця ручного фокусування можна виконати точне налаштування.
 
 
 

Fujifilm XF 50-140mm f/2.8 R LM OIS WR - на сайті магазину АВС Фото. Якщо потрібно підібрати Об'єктиви та інші елементи фототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш онлайн магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог та виберіть Об'єктив за економною ціною? Щоб правильно підібрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Fujifilm і Вам будуть показані всі Об'єктиви Fujifilm. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. За якість товарів можна не переживати. Всі фототовари з каталогу створені відомими фірмами, наприклад Viltrox. Якщо з'явилися при купівлі Fujifilm XF 50-140mm f/2.8 R LM OIS WR Питання можна уточнити у наших фахівців. Товари можна забрати в Івано-Франківську у мінімальні терміни.

Тип
FUJINON XF 50-140 мм F2.8 R LM OIS WR
Конструкція об'єктива
23 елементи в 16 групах (включаючи 5 лінз з низькою та 1 елемент із наднизькою дисперсією)
Фокусна відстань
f=50-140 мм (76-213 мм)
Кут зору
31.7 ° - 11.6 °
Максимальна діафрагма
F2.8
Мінімальна діафрагма
F22
Управління діафрагмою
Кількість пелюсток: 7 (круглий отвір діафрагми)
Крок : 1/3EV (19 кроків)
Діапазон фокусних відстаней
Звичайний
Максимальне збільшення
0.12-кратне (телефото)
габаритні розміри
82.9 мм x 175.9 мм (широкоекранний/телефото)
Вага
995 г (без кришок, бленд та кріплення для встановлення на штатив)
Розмір фільтра
72 мм