Fujifilm XF 50-140mm f/2.8 R LM OIS WR

Код товару: С000009820
Фото: Fujifilm XF 50-140mm f/2.8 R LM OIS WR

У наявності

Ціна: 54 129 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

    
 
Fujifilm XF 50-140mm F2.8 R LM OIS WR  - новий пило-волого захищений зум-об'єктив з постійною діафрагмою f/2.8 та захистом від атмосферних впливів.
 
Оптична конструкція для флагманського телефото зум якості зображення
 
Найкраща в класі якість зображення забезпечується конструкцією об'єктива, що включає 23 скляні елементи в 16 групах, у тому числі п'ять лінз (ED), що не розсіюють, і одну низькодисперсну лінзу класу Super-ED, порівнянну з флюоритовими лінзами. Це зводить до мінімуму хроматичні аберації та підвищує роздільну здатність.
 
Покриття Fujifilm HT-EBC (High Transmittance Electron Beam Coating), нанесене на всю поверхню лінз, зменшує відблиски та райдужні ореоли, тому зображення на знімках виходить чітким та різким. Нове покриття Nano-GI, що змінює індекс заломлення між склом та повітрям, ефективно зменшує відблиски та райдужні ореоли, коли світло падає під кутом.
 
Як і в інших об'єктивів XF, сім пелюсток діафрагми із закругленими краями дозволяють створювати м'який, "круглий" ефект боке. Завдяки особливій оптичній конструкції такий ефект можна отримувати як на передньому, так і задньому плані.
 
Оскільки в об'єктиві використовується внутрішній механізм зуму, довжина, а отже, і центр тяжкості об'єктива залишаються незмінними на всьому діапазоні масштабування.
 
У поєднанні з технологією оптимізації модуляції світла (LMO)**, яка оснащена камерами серії X*, цей об'єктив дозволить досягати ще кращих результатів. Технологія LMO ефективно коригує дифракцію***, завдяки чому навіть за малих значень діафрагми забезпечується виняткова різкість і створюється реалістичний тривимірний ефект.
 
Швидкий та безшумний автофокус завдяки першому у світі потрійному лінійному мотору
 
Внутрішня система фокусування*4 використовується для швидкісного автофокусування. Завдяки зменшеній вазі лінз фокусування і використанню потрійного лінійного мотора з кроком 120° стало можливим дуже швидке і безшумне автофокусування.
 
Швидкість автофокусування підвищується ще більше при використанні цього об'єктиву з камерою серії Х, що оснащена автофокусуванням з фазовою детекцією. У поєднанні з практично безшумним затвором це дозволяє робити фотографії непомітно навіть у тихих місцях.
 
Оскільки сигнал надходить безпосередньо з матриці, фокусування відрізняється високою точністю.
 
Цей об'єктив також чудово підходить для створення великопланових знімків, оскільки мінімальна робоча відстань становить 1 м на всьому діапазоні масштабування.
 
Найкраща в класі система стабілізації зображення
 
Завдяки високоякісному гіроскопічному датчику та унікальному алгоритму коригування відхилень, спричинених перепадом температури, XF 50-140 мм гарантує максимально ефективну стабілізацію зображення у своєму класі. У поєднанні зі світлосильною діафрагмою F2.8 все це дозволяє знімати без штатива в різних ситуаціях і отримувати чудові результати.
 
Погодостійкість, пило- та водонепроникність та стійкість до температур до -10°C
 
Ізоляція кожного кільця гарантує водо- та пиленепроникність, а морозостійкість об'єктива при температурах до -10°C робить його ідеальним доповненням моделі Х-Т1, що пропонує той самий рівень захисту.
 
Висока якість матеріалів та зручність управління
 
Кільця керування фокусуванням та діафрагмою виконані з металу. Метал також використовується у високоякісному оздобленні корпусу об'єктива. Fujifilm, що увібрав у себе багаторічний досвід і унікальні знання в галузі розробки професійних об'єктивів для мовлення та кіновиробництва, ці кільця управління мають таку текстуру та хід, які роблять зйомку максимально комфортною навіть при точному ручному фокусуванні. Кріплення об'єктива виконане з міді, що підвищує його міцність.
Загальна вага цього об'єктиву та корпусу камери становить приблизно 60% ваги повнорозмірної системи*5, що значно знижує навантаження на фотографа.
 
Поєднане ручне та автофокусування підвищує зручність роботи з камерою. Після неповного натискання кнопки спуску затвора автофокусування на об'єкті за допомогою кільця ручного фокусування можна виконати точне налаштування.
 
 
 

Fujifilm XF 50-140mm f/2.8 R LM OIS WR - в інет-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно вибрати Об'єктиви А також інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нас онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. З асортименту виберіть Об'єктив на кращих умовах. Щоб вам простіше було вибрати Об'єктив, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Fujifilm і Ви побачите всі необхідні Об'єктиви Fujifilm. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Можна не думати про якість товарів. Всі фотототовари, які є у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Lensbaby. Якщо з'явилися при купівлі Fujifilm XF 50-140mm f/2.8 R LM OIS WR Питання можна уточнити у наших менеджерів. Замовлений товар можна отримати Чернігові в необхідні терміни.

Тип
FUJINON XF 50-140 мм F2.8 R LM OIS WR
Конструкція об'єктива
23 елементи в 16 групах (включаючи 5 лінз з низькою та 1 елемент із наднизькою дисперсією)
Фокусна відстань
f=50-140 мм (76-213 мм)
Кут зору
31.7 ° - 11.6 °
Максимальна діафрагма
F2.8
Мінімальна діафрагма
F22
Управління діафрагмою
Кількість пелюсток: 7 (круглий отвір діафрагми)
Крок : 1/3EV (19 кроків)
Діапазон фокусних відстаней
Звичайний
Максимальне збільшення
0.12-кратне (телефото)
габаритні розміри
82.9 мм x 175.9 мм (широкоекранний/телефото)
Вага
995 г (без кришок, бленд та кріплення для встановлення на штатив)
Розмір фільтра
72 мм