Fujifilm XF-35mm f/1.4 R

Код товару: С000008130
Фото: Fujifilm XF-35mm f/1.4 R

Нема в наявності

Ціна: 22 699 20 456 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

 

Об'єктив Fujifilm XF 35mm F1.4 R стане чудовим доповненням арсеналу фототехніки як для любителів фотомистецтва, так і для професійних фотографів. Fujifilm XF 35mm F1.4 R є компактним об'єктивом, його розміри – 65x55 мм, завдяки чому цей об'єктив дуже практичний при транспортуванні та не буде зайвим вантажем у будь-якій подорожі. Ця модель має фіксовану фокусну відстань, яка дорівнює 35 міліметрам.

Оптична схема Fujifilm XF 35mm F1.4 Rскладається з 8 елементів, які перебувають у 6 групах. Конструкція моделі має в своєму розпорядженні асферичний елемент, завдяки наявності якого значно знижується можливість появи будь-яких хроматичних аберацій. З цим об'єктивом Ви зможете використовувати різні ефектні фільтри з діаметром 52 мм.

Fujifilm XF 35mm F1.4 R – це непоганий об'єктив, за досить доступною ціною, який здатний надати своєму власнику прийнятну якість знімків. Тому, для кого співвідношення ціна-якість - це основний критерій при пошуку об'єктива, радимо задуматися над придбанням цієї моделі.

 

Fujifilm XF-35mm f/1.4 R - в онлайн-супермаркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Об'єктиви А також інші фотоаксесуари не встаючи з дивана, відвідайте наш електронний каталог АВС Фото. З асортименту виберіть Об'єктив за собівартістю. Щоб легко підібрати Об'єктив, за допомогою фільтрів. Введіть: Fujifilm і Ви побачите, які доступні для замовлення Об'єктиви Fujifilm. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Можна не перейматися якістю товарів. Товари, які можна купити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Fujifilm. Якщо з'явилися при підборі Fujifilm XF-35mm f/1.4 R Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Посилку отримаєте Житомирі якомога швидше.

Доступні байонети Fujifilm X
Програми Портрет, Ландшафт, Архітектура
Категорії Стандартний
Кратність збільшення 1.5×
Стабілізатор ні
Фокусна відстань 35 мм
Конструкція об'єктива 8 лінз у 6 групах
Кут поля зору 44.2°
Число пелюсток діафрагми 7
Максимальна діафрагма f/1,4
Мінімальна діафрагма f/16
Мінімальна фокусна відстань 28 cm
Збільшення 0,17×
Розмір фільтра 52 мм
Розмір ∅ 65 × 54.9 mm
Вага 187 g