Fujifilm XF-60mm f/2.4 R Macro

Код товару: С000009822
Фото: Fujifilm XF-60mm f/2.4 R Macro

У наявності

Ціна: 21 489 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Fuji XF 60mm f/2.4 Macro
 
 
   
 
Fujifilm XF 60mm F2.4 R Macro . Цей об'єктив, що складається зі скляних асферичних лінз та інших елементів, доведений до досконалості та оброблений оригінальним покриттям Super EBC, а кільце об'єктиву з високоякісного металу та високоточне кільце керування діафрагмою з кроком 1/3 забезпечують комфортне керування.
 
Абсолютно універсальний об'єктив XF Macro 60mm (еквівалент плівки типу 135: 90 мм) ідеальний для багатьох сфер застосування, від портретної до макрозйомки зі збільшенням 0.5x.

Цей об'єктив, що складається зі скляних асферичних лінз та інших елементів, доведений до досконалості та оброблений оригінальним покриттям Super EBC , а кільце об'єктиву з високоякісного металу та високоточне кільце керування діафрагмою з кроком 1/3 забезпечують комфортне керування.

Завдяки конструкції формованих пелюсток діафрагми досягається чудовий ефект розмитого фону (Боке). Пелюстки вигнуті таким чином, що формують круглий отвір при будь-яких налаштуваннях діафрагми, а краї кожної пелюстки ретельно закруглені, а не просто обрізані, що підвищує чіткість зображення.
 
 
 
 
 
 

Fujifilm XF-60mm f/2.4 R Macro - в електронному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Об'єктиви або інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нас віртуальний маркет abcphoto. Розгляньте каталог та виберіть Об'єктив З вигодами? Щоб швидко підібрати Об'єктив, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Fujifilm і перед вами будуть усі Об'єктиви Fujifilm. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. Не варто сумніватися як товари. Товари, які можна замовити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Sony. Виникли при покупці Fujifilm XF-60mm f/2.4 R Macro Запитайте наших професійних менеджерів. Товари можна забрати в Кременчуці в необхідні терміни.

Тип об'єктиву
Макрооб'єктив
Байонет (кріплення)
Fujifilm X
Фокусна відстань
60 мм (90 мм – в еквіваленті 35 мм)
Стабілізатор зображення
Ні
Конструкція
10 елементів у 8 групах
Мінімальна дистанція фокусування
0.27 м
Кут огляду
26.4°
Збільшення
0,5x
Діаметр різьблення для фільтрів
39 мм
Габарити (діаметр х довжина)
64.1 x 70.9 мм
Вага
215