Canon 16-35mm f/4L IS USM

Код товару: С000006583
Фото: Canon 16-35mm f/4L IS USM

Нема в наявності

Ціна: 37 213 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Знімайте чудові пейзажі та архітектурні плани за допомогою цього компактного та легкого, продуктивного надширококутного зум-об'єктива з фіксованою діафрагмою f/4 та системою стабілізації зображення. Ідеальний вибір для професіоналів та любителів.

Переваги:
 
- Помістіть у кадр ще більше об'єктів за допомогою надширококутного зум-об'єктива
- Чудова високоточна оптика серії L
- Зручність роботи з постійною діафрагмою f/4
- Робіть різкі знімки навіть при слабкому освітленні завдяки стабілізації зображення, еквівалентної 4-м ступеням витримки
- Ви ніколи не пропустите потрібний кадр завдяки швидкому, безшумному автофокусуванню

Надширококутний зум-об'єктив16-35 мм
 
Цей продуктивний надширококутний зум-об'єктив з фіксованою діафрагмою поєднує чудові оптичні якості з універсальністю, що робить його ідеальним вибором для зйомки пейзажів та архітектурних планів, а також для фотожурналістики, подорожей та повсякденного використання – фотографії виходять чіткими та різкими, різкими та різкими. .
 
Якість серії L

Професійні об'єктиви Canon серії L є найкращими зразками високоточної оптики EF. Об'єктиви серії L поєднують у собі чудові технічні характеристики із зручністю у користуванні, при цьому вони захищені від пилу та вологи.
 
 
Постійна діафрагма f/4

Максимальна діафрагма f/4 чудово підходить для зйомки у різноманітних умовах освітлення та зберігає постійне значення по всьому діапазону фокусних відстаней. Тому коливання витримки або ISO під час зуму виключені.
 
Чіткі знімки зі стабілізацією зображення, еквівалентної 4 ступеням витримки

Об'єктив EF 16-35mm f/4L IS USM забезпечує чіткі зображення за будь-яких умов, особливо під час зйомки з рук при слабкому освітленні або в режимі макрозйомки. Об'єктив оснащений технологією 4-ступінчастої стабілізації зображення Canon і автоматично визначає тип зйомки (звичайне або панорамування), переключаючись в оптимальний для поточних умов зйомки режим стабілізації зображення.
 
Ультразвукове фокусування

Ультразвуковий привід кільцевого типу дозволяє досягти швидкого і практично беззвучного автофокусування. Завдяки відмінним характеристикам об'єктива досягається точне фокусування. Постійно доступна ручна корекція фокусування робить можливим точне налаштування фокусу, не виходячи з режиму автофокусування.
 
Гладке розмиття фону

Кругла 9-пелюсткова діафрагма підвищує м'якість і однорідність областей зображення поза фокусом, що дозволяє чітко виділити об'єкти переднього плану на красивому розмитому фоні.
 
Чудова якість зображення

Об'єктив EF 16-35mm f/4L IS USM містить три асферичні елементи, які забезпечують різкість та чіткість по всьому полю зображення та діапазону фокусних відстаней. Два ультранизкодисперсійні оптичні елементи (UD) практично повністю усувають хроматичні аберації. Покриття Super Spectra допомагає забезпечити точний колірний баланс та високу контрастність. При цьому також усуваються відблиски та подвоювання зображень - поширені проблеми, що виникають в результаті відбиття світла від датчика камери. Захисне флюоритове покриття перешкоджає налипанню пилу та крапель води на передні та задні лінзи, допомагаючи досягти оптимальної якості зображення.
 
Мінімальна відстань фокусування 0,28 м

Відстань фокусування по всьому діапазону масштабування складає всього 0,28 м, що дозволяє значно наблизитися до об'єкта зйомки і при цьому насолодитися широким полем зору.
 
Відсутність обертання переднього елемента

Просте встановлення фільтрів діаметром 77 мм завдяки нерухомому передньому оптичному елементу.
 
 
 
 
 

Canon 16-35mm f/4L IS USM - на кращому сайті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Об'єктиви А також інші елементи фототехніки Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в електронний каталог abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог та виберіть Об'єктив на кращих умовах. Щоб не витрачати час на вибір Об'єктив, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Canon і перед вами з'явиться Об'єктиви Canon. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не перейматися якістю товарів. Всі товари, представлені в нашому магазині, створені відомими фірмами, наприклад Nikon. Якщо виникли під час підбору Canon 16-35mm f/4L IS USM Питання можна задати нашим фахівцям. Товар можна отримати в Слов'янське без затримок.

Тип об'єктиву
Ширококутний Zoom
Модель
EF 16-35 мм f/4L IS USM
Діаметр фільтра, мм
77
Розмір матриці
Full frame
Фокусна відстань
16-35
Кути огляду
98° - 54°,
74°10′ - 38°,
108°10′ - 63°
Габарити
83x113 мм
Конструкція
16 елементів у 12 групах
Мінімальна дистанція фокусування
0,28 м
Мінімальна діафрагма
f22
Максимальна діафрагма
f/4.0 
Кількість пелюсток діафрагми
9
Вага
615 г