Canon EF 35mm f/2 IS USM

Код товару: С000002808
Фото: Canon EF 35mm f/2 IS USM

Нема в наявності

Ціна: 26 129 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Canon 35 мм f2 IS USM

 Об'єктив Кенон 35 мм 2.0 із фокусною відстанню 35 мм стане чудовим варіантом для створення універсальних фотографій. За допомогою цього пристрою можна робити знімки різних жанрів.

Камера з таким пристроєм захоплює широке поле зору, що гарантує чудовий результат. Розробник подбав про те, щоб об'єктив поєднував у собі легку конструкцію, яка продумана конструкцію дрібниць та надійну оптичну якість.

Високоякісний об'єктив має відмінний чотириступінчастий стабілізатор. Діафрагма має максимальне значення, і добре справляється зі створенням знімків в умовах недостатнього освітлення. Варто зазначити, що пристрій оснащений функцією ультразвукового автофокусування, яке швидко спрацьовує. Цей елемент допомагає камері Canon af 35 mm f/2 створити фотографії високої якості.

З таким придбанням будь-який фотограф, незалежно від досвіду роботи, зможе сфотографувати всі яскраві моменти, передаючи атмосферу моменту.

Особливості та переваги моделі Canon ef 35 2.0

 Об'єктив Canon з фокусною відстанню 35мм стане чудовим варіантом для людей, які хочуть створювати чудові знімки. Серед основних переваг об'єктива Canon EOS ef 35mm f 2 0 usm можна відзначити:

  • швидке та точне фокусування;
  • чотириступінчаста стабілізація;
  • можливість створювати знімки при поганому висвітленні;
  • діафрагма згладжує розмитість;
  • литі скляні елементи;
  • мінімальна відстань фокусування становить 0,24 мм.

Кріплення EF повністю електронне, його основна функція - служить каналом для зв'язку між об'єктивом і камерою, воно також забезпечує високошвидкісне автофокусування, забезпечує точне керування діафрагмою та попередній перегляд, автоматичну компенсацію за допомогою екстендерів та широку сумісність із новими лінзовими технологіями. Ця система кріплення може повідомляти про ненормальні функції через екран Canon EOS ef 35 mm f 2 usm. У ньому відсутні обмеження, такі як робочий шум, стирання, потреби в мастилі, повільний відгук, обмеження в роботі важелів та інші конструктивні обмеження, пов'язані з механічним з'єднанням.

Ультразвуковий двигун кільцевого типу активує автофокус дуже швидко і практично безшумно. Утримуючий момент чудовий і забезпечує точне досягнення точки фокусування без перерегулювання. Крім того, Canon 35mm f2 0 usm має постійну ручну корекцію фокусу, яка дозволяє настроювати фокус, не виходячи з режиму автофокусування.

Технологія оптичного стабілізатора зображення Canon (Кенон) 35 мм дозволяє знімати з рук з довгою витримкою, підлаштовуючись під більш слабке освітлення. Технологія, яка використовується в Canon ef35mm f 2 usm, застосовує мініатюрні датчики та високошвидкісний мікропроцесор, вбудований в об'єктив. Датчики аналізують вібрації та застосовують корекцію до спеціальної групи лінз, зрушуючи зображення паралельно фокальної площини. Вібрації пригнічуються, що призводить до різкого зображення.

 

Canon EF 35mm f/2 IS USM - в інет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Об'єктиви А також інші елементи фототехніки не покидаючи будинок, відвідайте наш віртуальний магазин АВС Фото. Розгляньте асортимент та виберіть Об'єктив з вигодами для бюджету Щоб максимально просто вибрати Об'єктив, за допомогою фільтрів. Введіть: Canon і перед вами з'явиться Об'єктиви Canon. Як бачите, вибір максимально спрощений. Не варто сумніватися як товари. Вся фототехніка з нашого каталогу створені відомими виробниками, наприклад Fujifilm. Виникли при покупці Canon EF 35mm f/2 IS USM Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Доставка проводиться Тернополі максимально швидко.

 

Тип об'єктиву
Стандартний FIX
Модель
EF 35 мм f/2.0 IS USM
Діаметр фільтра, мм
67
Розмір матриці
Full frame
Кути огляду
63 °, 38 °, 54 ° / по горизонталі, вертикалі, діагоналі
Габарити
77,9 x 62,6
Конструкція
без частин, що висуваються
Мінімальна дистанція фокусування
0.24 м
Мінімальна діафрагма
f22
Максимальна діафрагма
f/2.0
Кількість пелюсток діафрагми
8
Вага
335 г