Sony 100-400 GM SEL100400GM.SYX

Код товару: С000008012
Фото: Sony 100-400 GM SEL100400GM.SYX

У наявності

Ціна: 125 499 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  
 
Cупертелеоб'єктив із зумом та автофокусуванням
 
Перший супертелеоб'єктив із зумом флагманської серії Sony G Master охоплює діапазон від 100 мм до 400 мм. Відмінна роздільна здатність і точне, швидке автофокусування дозволяють знімати динамічні об'єкти на відстані у чудовій якості. Крім високоякісного зображення, цей об'єктив забезпечує мобільність, надійність та функціональність, необхідні для професійного застосування.
 
Супертелеоб'єктив із зумом G Master
 
Діапазон фокусних відстаней від 100 до 400 мм ідеально підходить для зйомки спортивних подій, дикої природи та інших подібних об'єктів. Відмінна якість зображення та ефективність автофокусування задовольняють професійні вимоги.
Швидке та надійне автофокусування
 
Високоефективна комбінація з подвійного лінійного приводу та системи прямого приводу DDSSM (Direct Drive SSM) забезпечує швидкий відгук, високу точність та стабільне відстеження об'єкта.
 
Висока роздільна здатність та автофокус при будь-якій фокусній відстані
 
Точна оптика G Master забезпечує незмінно високу роздільну здатність на всій площі кадру за будь-якої відстані фокусування за допомогою використання діапазону фокусних відстаней об'єктива.
 
Компактність, легкість та мобільність
 
Інноваційна модульна конструкція корпусу та магнієві компоненти дозволили зменшити вагу та розмір, забезпечивши кращу портативність та мобільність.
 
Чудові можливості зйомки
 
Механізм плаваючого фокусування дозволяє витримувати мінімальну фокусну відстань, що становить лише 0,98 м, тому ви зможете відстежувати та знімати об'єкти на будь-якій дистанції за допомогою одного об'єктива.
Конструкція об'єктива
 
Об'єктиви серії G Master виводять якість та художню виразність зображення на новий рівень, поєднуючи неймовірно високу роздільну здатність та м'яке розмиття фону з ефектом Боке.
 
 

Sony 100-400 GM SEL100400GM.SYX - в надійному інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно підібрати Об'єктиви А також інші елементи фототехніки не встаючи з крісла, зайдіть до нас у віртуальний маркет abcphoto. Виберіть із пропозицій Об'єктив за економною ціною? Щоб простіше було підібрати Об'єктив, Скористайтеся навігацією. Введіть: Sony і перед вами відкриються всі необхідні для вас Об'єктиви Sony. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Як товари можна бути впевненими. Всі фототовари, представлені у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Tokina. Якщо з'явилися при купівлі Sony 100-400 GM SEL100400GM.SYX Запитайте наших фахівців. Доставка проводиться Хмельницькому в необхідні терміни.

БАЙОНЕТНЕ КРІПЛЕННЯ
Sony E
ФОРМАТ
Повний кадр, 35 мм
ФОКУСНА ВІДСТАНЬ
100-400 мм
ГРУПИ / ЕЛЕМЕНТИ В ОБ'ЄКТИВІ
16–22
КУТ ОГЛЯДУ (35 ММ)
24?–6?10'
КУТ ОГЛЯДУ (APS-C)
16 ° -4 ° 10 '
МАКСИМАЛЬНЕ ЗНАЧЕННЯ ДІАФРАГМИ (F)
4.5–5.6
МІНІМАЛЬНЕ ЗНАЧЕННЯ ДІАФРАГМИ (F)
32–40
Пелюстки ДІАФРАГМИ
9
МІНІМАЛЬНА ДИСТАНЦІЯ ФОКУСУВАННЯ
0,98 м
МАКСИМАЛЬНИЙ КОЕФІЦІЄНТ ЗБІЛЬШЕННЯ (X)
0,35
ДІАМЕТР ФІЛЬТРУ 
77 мм
РОЗМІРИ (Ш X В X Р)
93,9 x 205 мм
Вага
1395 р