Fujifilm XF 18-135mm f/3.5-5.6 R LM OIS WR Black

Код товару: С000006604
Фото: Fujifilm XF 18-135mm f/3.5-5.6 R LM OIS WR Black

Нема в наявності

Ціна: 33 455 27 443 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Перший пилозбризкозахищений XF-об'єктив FUJINON XF 18-135 мм F3.5-5.6 R LM OIS WR

Як останній поповнення в лінійці професійних об'єктивів для камер X-серії, цей об'єктив охоплює широкий діапазон фокусних відстаней — від 27 мм (ширококутне положення) до 206 мм (телефото) 1 . Він оснащений найдосконалішою у світі стабілізацією зображення, що компенсує до 5-ступів витримки 2 . Об'єктив може похвалитися пило-бризкозахищеною конструкцією з додатковою герметизацією більш ніж 20 точках, що забезпечує захист від атмосферних впливів.

Завдяки підтримці популярних кутів поля зору об'єктив XF 18-135 мм підходить для зйомки різних сцен і сюжетів. Сюди можна віднести ширококутну зйомку з чудовою передачею перспективи, що часто використовується для пейзажів та архітектурних знімків (еквівалент 27 мм), нормальний кут поля зору, що дозволяє відобразити сцену такою, якою її бачить людське око (еквівалент 35 мм, 40 мм, 50 мм), та телефотозйомку, що дозволяє знімати портрети та спортивні сцени з великої відстані (еквівалент 85 мм, 135 мм, 200 мм) завдяки 7,5-кратному зуму .

Для досягнення високої роздільної здатності та контрастності на всьому діапазоні фокусних відстаней у цьому високоефективному об'єктиві використовуються 4 асферичні лінзи та 2 лінзи з наднизьким рівнем розсіювання. На поверхні всіх лінз нанесено оригінальне багатошарове покриття Fujinon HT-EBC, що має високу проникність (99,8 %) і низьку відбивну здатність (0,2 %). Воно зводить до мінімуму відблиски та райдужні ореоли, які часто з'являються при контровому освітленні. Широкий діапазон фокусних відстаней об'єктива дає більше свободи у побудові композиції та виборі кутів зйомки.

У моделі XF 18-135 мм F3.5-5.6 R LM OIS WR використовується внутрішній механізм фокусування 3 , що забезпечує швидке автофокусування. У цьому механізмі застосована полегшена лінза та лінійний мотор. При встановленні цього об'єктиву на одну з камер серії Х 4 , що підтримує автофокус із фазовою детекцією, користувач отримує ще якісніші знімки та швидке автофокусування.

Лінійний мотор, який безпосередньо керує лінзою об'єктиву, що фокусує, працює дуже тихо, дозволяючи знімати відео практично безшумно.

Найдосконаліша у світі система стабілізації зображення

Щоб досягти стабілізації зображення, що компенсує до 5-ступів витримки, інженери Fujinon підвищили здатність системи виявляти рух у низькочастотному діапазоні та розробили алгоритм для точного визначення розмитостей на основі отриманого сигналу. Ефективність корекції при великій витримці затвора була подвоєна. Це полегшує зйомку без штатива та іншого додаткового обладнання.

Новий високоточний гіродатчик із кварцовим генератором здатний виявляти рух у діапазоні частот від високих до низьких.

Пилозахищена та погодостійка конструкція

Пилозахищена та погодостійка конструкція з герметизацією у більш ніж 20 точках в оправі об'єктива робить його стійким до типових атмосферних змін у природному середовищі, таких як раптовий дощ, пил або водні бризки.

Щоб покращити тактильне відчуття при регулюванні зуму, вентиляційний канал був перенесений на внутрішній бік основи оправи об'єктива. Така конструкція ефективно запобігає проникненню в об'єктив частинок пилу та вологи, позбавляючи користувача від зайвих проблем.

Об'єктив відмінно підходить для використання з камерою Fujifilm X-T1 та призначеним для неї вертикальним хватом VG-XT1, які також мають пилозахищені та погодостійкі корпуси.

Легка та компактна конструкція для максимальної портативності

Об'єктив XF 18-135 мм пропонує широкий діапазон фокусних відстаней, покращену стабілізацію зображення, а також захист від пилу та атмосферних впливів – і все це у компактному корпусі. 

При встановленні об'єктиву на камеру X-T1 їхня загальна вага складає всього 930 г. Таке поєднання пропонує фотографу велику гнучкість та найширші можливості для творчості.

Використання чотирьох асферичних лінз, кожна з яких здатна замінити кілька звичайних сферичних лінз, дозволило забезпечити дуже короткий оптичний шлях. Невеликий розмір, вдалий баланс маси та довжина об'єктива гарантують комфортну зйомку.

 

Fujifilm XF 18-135mm f/3.5-5.6 R LM OIS WR Black - у великому інтернет-магазині АВС Фото. Якщо терміново необхідно знайти Об'єктиви А також інші елементи фототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш електронний каталог АВС Фото. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Об'єктив за ринковими розцінками? Щоб вам простіше було підібрати Об'єктив, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Fujifilm і Вам будуть запропоновані різні Об'єктиви Fujifilm. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Можна не сумніватися як товар. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Fujifilm. Якщо виникли під час підбору Fujifilm XF 18-135mm f/3.5-5.6 R LM OIS WR Black Запитайте наших менеджерів. Фототовари можна отримати в Львові без затримок.

Технічні характеристики

Назва

Об'єктив Fujinon XF 18-135 мм F3.5-5.6 R LM OIS WR

Конфігурація об'єктива

16 лінз у 12 групах

(4 асферичні лінзи та 2 лінзи з наднизьким рівнем розсіювання)

Фокусна відстань

f = 18-135 мм

(еквівалент формату 35 мм: 27-206 мм)

Кут поля зору

76.5 ° - 12 °

Максимальна діафрагма

F3.5-5.6

Мінімальна діафрагма

F22

Управління діафрагмою

Кількість пелюсток:

Розмір кроку:

 

7 (круглий отвір діафрагми)

1/3 кроку (17 кроків)

Діапазон фокусування

Нормальний: 0.6 м~∞

Макро: 0.45 м~∞

Максимальне збільшення

0.27x

Зовнішні розміри:

Максимальний діаметр Х довжина (приблизно)

(відстань від кінця до стандартного настановного фланця)

φ75.7 мм x 97.8 мм (ширококутне положення) / 158 мм (телефото)

Вага (приблиз.)

(без кришки об'єктиву та бленди)

490 г

Розмір фільтра

φ67 мм