Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM Black

Код товару: С000009047
Фото: Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM Black

Нема в наявності

Ціна: 13 960 13 452 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

 

Компактний зум-об'єктив для камер EOS-M, що дозволяє відчути себе у центрі подій. Система стабілізації зображення запобігає розмиттю від струсу камери. Технологія STM забезпечує плавне та безшумне фокусування під час зйомки відео.
 
Переваги
 
- Відчуйте себе в центрі подій із камерою EOS-M
 
- Система стабілізації зображення для неймовірної чіткості знімків
 
- Досить компактний, щоб завжди брати із собою
 
- Плавне та практично безшумне фокусування завдяки технології STM
 
- Швидке регулювання фокусу завдяки ручному фокусувальному кільцю
 
- Зйомка високоякісних зображень – з передачею всіх деталей та багатства кольору
 
Докладний опис
 
Компактний зум-об'єктив, який допоможе завжди залишатися у центрі подій

Об'єктив EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM розроблений спеціально для камер EOS-M і дозволяє залишатися в центрі подій. Це ідеальний компаньйон для Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM. З його допомогою ви можете наблизитися до віддалених об'єктів - ідеальне рішення для зйомок дикої природи, спортивних подій та подорожей.
 
Система оптичної стабілізації зображення

Для забезпечення різкості об'єктив EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM оснащений системою стабілізації зображення, яка запобігає розмиттю, викликаному випадковим тремтінням або струсом камери під час зйомки. Тепер доступна зйомка з рук при витримці на 3,5 ступені більше звичайної, що дозволяє фотографувати в умовах низького освітлення.
 
Технологія фокусування STM

Технологія крокового двигуна (STM) забезпечує швидке і точне фокусування під час зйомки, а також плавне і майже безшумне налаштування під час зйомки відео. Рухи приводу STM настільки гладкі і тихі, що у відеокліпах відсутній небажаний шум фокусування і різкі зміни фокусу, що відволікають.
 
Зображення чудової якості, якими ви пишатиметеся

Складні оптичні компоненти дозволяють отримувати чіткі фотографії з неймовірною деталізацією, динамічною контрастністю та багатою кольоровою гамою. Зверніть увагу на об'єкт зйомки, помістивши його на розмите фон.
 
Створено, щоб зйомка чудових фотографій стала доступною

Ручне фокусування кільце дозволяє точно і швидко відкоригувати фокусування в будь-який момент. Мінімальна фокусна відстань 1 м чудово підходить для зйомки ефектних портретів та крупних планів.
 
 
 

Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM Black - в онлайн-супермаркеті abcphoto. Якщо потрібно замовити Об'єктиви та інші елементи фототехніки не виходячи з квартири, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Об'єктив на кращих умовах. Щоб не витрачати час на підбір Об'єктив, за допомогою навігації. Введіть: Canon і Ви побачите список з Об'єктиви Canon. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Товари, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Lensbaby. Якщо з'явилися при підборі Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM Black Питання можна прояснити у наших фахівців. Товари заберіть в Павлограді максимально швидко.

Тип об'єктиву
Телеоб'єктив Zoom
Модель
EF-M 55-200 4.5-6.3 IS STM
Діаметр фільтра, мм
52
Розмір матриці
APS-C
Фокусна відстань
55-200
Кути огляду
23°20′ - 6°30′
15°40′ - 4°20′
27°50′ - 7°50′
Габарити
60,9 x 86,5 мм
Конструкція
17 елементів у 11 групах
Мінімальна дистанція фокусування, м
1 м
Мінімальна діафрагма
f/22 - f/32
Максимальна діафрагма
f/4.5 – 6.3
 
Кількість пелюсток діафрагми
7
Вага
260 г