Sony FE 135mm f/1.8 GM (SEL135F18GM.SYX)

Код товару: С000009065
Фото: Sony FE 135mm f/1.8 GM  (SEL135F18GM.SYX)

Нема в наявності

Ціна: 85 799 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

Об'єктив f/1.8 на 135 мм з фіксованою фокусною відстанню, відмінною роздільною здатністю, вражаючим ефектом боке та бездоганним автофокусуванням
 
За допомогою оптичних технологій Sony ми створили телеоб'єктив з широкою діафрагмою та фіксованою фокусною відстанню, що дозволяє знімати у чіткій роздільній здатності по всьому кадру при f/1.8 та застосовувати бокі – ефект зйомки, характерний для серії G Master.
 
 
Чіткий дозвіл: елементи типу ХА та наднизька дисперсія
 
Покращена оптична система об'єктива оснащена асферичними елементами типу XA, а також елементами наднизькодисперсійного і низькодисперсійного скла. Це дозволяє ефективно коригувати аберацію для того, щоб плаваючий фокус на основі цих даних міг забезпечити найвищу роздільну здатність по краях кадру, використовуючи весь діапазон фокусування об'єктива.
 
 
Об'єктив серії G Master з малою глибиною різкості та ефектом боке
 
Елементи типу XA з високоточною обробкою поверхні, ретельний контроль сферичної аберації на етапах проектування та виробництва, а також 11-пелюсткова циркулярна діафрагма забезпечують плавний ефект боке G Master, який розширює можливості реалізації творчого потенціалу при зйомці з малою глибиною різкості за допомогою об'єктива f/18. на 135 мм.
 
Передній та задній лінійні приводи XD забезпечують швидке, точне та тихе автофокусування
 
Інноваційні лінійні приводи XD (Extreme Dynamic) дозволяють фокусуватися на людей, що рухаються при портретній зйомці, виконавцях на сцені або інших об'єктах в русі, забезпечуючи при цьому вражаючу швидкість, точність і надійність. Також доступна функція керування автофокусуванням, яке працює тихо без вібрацій.
 
Покращена зйомка крупним планом завдяки плаваючому фокусу
 
Цей 135-міліметровий телеоб'єктив оснащений системою плаваючого фокусу, яка ефективно контролює аберацію на всіх фокусних відстанях, у тому числі на мінімальній відстані 0,7 м та при максимальному збільшенні в 0,25 рази для зйомки крупним планом. Це дозволяє знімати невеликі предмети та інші об'єкти у неймовірній роздільній здатності з м'яким розмиттям фону завдяки ефекту боке.
 
Висока якість, мобільність, функціональність та надійність
 
Об'єктив відповідає всім вимогам щодо керування та надійності для фото- та відеозйомки. Доступні такі функції, як кнопки утримання фокусування, що налаштовуються, обмежувач діапазону фокусування, кільце діафрагми з перемикачем клацань, а також корпус із захистом від пилу і вологи і фронтальний елемент з фтористим покриттям.
 
 
 

Sony FE 135mm f/1.8 GM (SEL135F18GM.SYX) - у віртуальному магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші елементи фотототехніки не встаючи з дивана, зайдіть у наш онлайн-маркет АВС Фото. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Об'єктив на вигідних умовах. Щоб запросто підібрати Об'єктив, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Sony і Вам будуть запропоновані різні Об'єктиви Sony. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Ніяких сумнівів як товари. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені відомими компаніями, наприклад Sony. З'явилися під час замовлення Sony FE 135mm f/1.8 GM (SEL135F18GM.SYX) Запитайте нашого менеджера. Товари можна забрати в Кропивницькому якомога швидше.

Тип об'єктиву
Телеоб'єктив FIX
Модель
FE 135 мм f/1.8 GM
Діаметр фільтра 82 мм
Розмір матриці Full frame
Фокусна відстань
135
Кути огляду
12° (APS-C), 18° (35 мм)
Габарити
89,5x127 мм
Конструкція
13 елементів у 10 групах
Мінімальна дистанція фокусування 0,7м
Мінімальна діафрагма
f/22
Максимальна діафрагма
f/1.8
Кількість пелюсток діафрагми 11
Вага
0,95 г