Tamron 17-28mm F/2.8 Di III RXD для Sony E Fullframe A046

Код товару: С000009215
Фото: Tamron 17-28mm F/2.8 Di III RXD для Sony E Fullframe A046

У наявності

Ціна: 27 972 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Світлосильний об'єктив для яскравого творчого бачення
 
Надширококутний зум-об'єктив із широкою діафрагмою F/2.8 для повнокадрових бездзеркальних камер
 
Вийдіть із обмежених меж стандартних об'єктивів на простори, які дають широкий кут огляду. Tamron 17-28mm F/2.8 Di III RXD (модель A046) – надширококутний об'єктив для байонета Sony E-mount, розроблений спеціально для бездзеркальних камер, з неперевершеною мобільністю та чудовою якістю зображення. Це найкомпактніший і найлегший зум-об'єктив у своєму класі. Діапазон фокусних відстаней 17-28mm забезпечує вражаючу перспективу та об'єм при зйомці пейзажів, міських вулиць, гірської місцевості та інших мальовничих видів, а також допомагає ефектно відобразити групи людей та інтер'єри будівель. Незважаючи на свої невеликі розміри, об'єктив відрізняється видатними оптичними характеристиками. Оптимально розташовані низькодисперсні LD (Low Dispersion) та наднизкодисперсні XLD (eXtra Low Dispersion) елементи повністю пригнічують хроматичні аберації. Поєднання надширококутної фокусної відстані та мінімальної дистанції фокусування MOD (Minimum Object Distance) всього 0,19 м на ширококутному кінці сприяє надзвичайно виразній та креативній фотографії. Нова система приводу AF оснащена безшумним кроковим двигуном RXD (Rapid eXtra-silent stepping Drive), який дозволяє працювати з високою швидкістю і точністю. Крім того, зум-об'єктив 17-28mm має вологостійку конструкцію та гідрофобне фтористе покриття передньої лінзи, що перешкоджає появі відбитків пальців та скупченню бруду. Цей невеликий, але потужний фотоінструмент підвищить вашу мобільність та допоможе по-новому поглянути на об'єкти зйомки.
 
 
Компактна зв'язка об'єктивів, яку можна брати із собою скрізь і всюди
 
 
Компанія Tamron випустила максимально зручний у використанні об'єктив із широкою діафрагмою, зробивши надширококутну зйомку ще більш вражаючою та захоплюючою. Діапазон фокусних відстаней 17-28mm вибраний не випадково – при цьому був досягнутий напрочуд малий розмір об'єктива - всього 99 мм у довжину, при вазі 420 г. Загальна довжина корпусу не змінюється під час зумування, що забезпечує надійне керування та стабільну роботу об'єктива. Крім того, для надширококутного зуму з високою світлосилою у нього дуже маленький діаметр фільтра – всього 67 мм. Споріднений об'єктив із цієї ж серії - високошвидкісний стандартний зум 28-75mm F/2.8 Di III RXD (модель A036) має такий же діаметр передньої лінзи. Це означає, що для обох моделей можуть використовуватися ті самі поляризаційні (PL) фільтри, кришки об'єктивів та інші аксесуари
 
 
Гарно зобразить будь-яку сцену та перспективу
 
 
Новий зум 17-28mm забезпечує чудову якість зображення без будь-яких компромісів, незважаючи на його компактність. Два низькодисперсні елементи LD і один наднизкодисперсний елемент XLD (властивості якого близькі до властивостей флюориту) розташовані так, щоб ефективно пригнічувати хроматичні та інші аберації. Крім того, багатошарове покриття антивідблиску BBAR (Broad-Band Anti-Reflection), нанесене на поверхню всіх ранкових лінз, значно зменшує кількість ореолів і відблисків, які можуть виникнути при зйомці в контровому світлі або на тлі заходу сонця. Використовуючи всі функції камери*, об'єктив демонструє чудові оптичні характеристики та високу роздільну здатність від краю до краю кадру на всьому діапазоні зумування, що дозволяє повністю розкрити потенціал нових багатопіксельних фотокамер.
 
 
Чудова якість знімків крупним планом посилює їхню креативність.
 
 
Tamron 17-28mm має мінімальну дистанцію фокусування MOD всього 0,19 м на широкому кінці 17mm, забезпечуючи максимальний коефіцієнт збільшення 1:5,2. На фокусному 28mm MOD становить 0,26 м при максимальному коефіцієнті збільшення 1:6. Простіше кажучи, фотограф має можливість підійти дуже близько до об'єкта зйомки, щоб зробити цікавий кадр. Таким чином посилюється враження від об'ємної перспективи, характерної для надширококутних об'єктивів, і з'являється можливість створювати знімки з малою глибиною різкості, максимально відкриваючи діафрагму і наближаючись майже впритул до об'єкта. Приголомшливий об'єктив – одночасно універсальний, функціональний та володіє унікальними оптичними характеристиками!
 
 
Високоефективна система автофокусування створює всі умови для вдалої зйомки
 
 
Привід AF оснащений безшумним двигуном RXD, що допомагає повністю зосередитись на зйомці. Привід RXD здатний дуже точно регулювати кут повороту двигуна, дозволяючи йому безпосередньо керувати лінзою, що фокусує, без використання редукційної передачі. Датчик, який точно визначає положення об'єктива, забезпечує високошвидкісне і точне автофокусування, що ідеально підходить для зйомки об'єктів, що постійно рухаються, або запису відео, для стріт-фото або групових портретів. Завдяки плавній та безшумній системі фокусування новий зум 17-28mm дозволяє знімати відео, не турбуючись про звукові перешкоди від працюючого приводу AF.
 
 
Сумісність із основними програмними функціями повнокадрових бездзеркальних камер Sony
 
Новий зум Tamron 17-28mm сумісний із багатьма додатковими функціями, характерними для бездзеркальних камер. Включаючи наступні:
- Швидке гібридне автофокусування (Fast Hybrid AF);
- Автофокус по оці моделі (Eye AF);
- Постійне ручне фокусування (Direct Manual Focus);
- внутрішньокамерна корекція затінень, хроматичних аберацій, дисторсій;
- Оновлення прошивки об'єктива на базі камери.
 
 
Універсальна, надзвичайно приваблива та зручна комбінація з популярним зумом 28-75mm F/2.8 Di III RXD (модель A036)
 
Два високоякісні об'єктиви - 17-28mm (модель A046) і 28-75mm (модель A036), - у поєднанні охоплюють надширокий діапазон фокусних відстаней від ультраширококутних 17mm до середнього теледіапазону 75mm і відрізняються високою постійною світлосилою F/2. Загальна вага двох об'єктивів становить менше 1 кг, і оскільки вони ідентичні по конструкції та управлінню, після зміни об'єктивів не втрачається швидкість та результативність знімального процесу. Обидві моделі мають однаковий діаметр фільтра 67 мм, тому поляризаційні (PL) фільтри, кришки об'єктивів та інші аксесуари повністю сумісні. Ця компактна, але потужна комбінація максимально підтримує мобільність бездзеркальних камер.
 
 
Орієнтований на користувачів дизайн - гарний, надійний та функціональний
 
Дизайн зуму 17-28mm не тільки гарний, він функціональний і лаконічний – з плавними витонченими лініями корпусу, майстерно обробленим кільцем кольору білого золота та акуратним, міцним металевим байонетом. Фірмове золотисте кільце в основі об'єктиву надає новітнім продуктам Tamron характерний зовнішній вигляд, який привертає увагу, навіть коли об'єктив не прикріплений до корпусу фотокамери.
 
 
 
 

Tamron 17-28mm F/2.8 Di III RXD для Sony E Fullframe A046 - на сайті магазину АВС Фото. Якщо потрібно вибрати Об'єктиви або інші фотоаксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш електронний маркет abcphoto. Виберіть із запропонованих варіантів Об'єктив на вигідних умовах. Щоб вам простіше було вибрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Tamron і Ви побачите всі необхідні Об'єктиви Tamron. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. В якості товарів можна бути повністю впевненими Товари, які можна купити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Lensbaby. Якщо з'явилися при виборі Tamron 17-28mm F/2.8 Di III RXD для Sony E Fullframe A046 Питання можна прояснити у наших менеджерів. Замовлення отримаєте Миколаєві своєчасно.

 
Модель
A046
Фокусна відстань
17-28mm
Максимальна дифрагма
F/2.8
Кут огляду (діагональний)
103°41'-75°23' (для повнокадрових бездзеркальних камер)
Оптична конструкція
13 елементів у 11 групах
Мінімальна дистанція фокусування
0.19 м (WIDE)
0.26 м (TELE)
Максимальний коефіцієнт збільшення
1:5.2 (WIDE) / 1:6 (TELE)
Діаметр фільтра
Φ67 мм
Максимальний діаметр корпусу
Φ73 мм
Довжина*
99 мм
Вага
420 г
Кількість пелюсток діафрагми
9 (кругла діафрагма)**
Мінімальна діафрагма
F/22
Стандартні аксесуари
Пелюстка бленда, Кришки об'єктива
Сумісні байонети
Sony E-mount