Fujifilm XF-18mm f/2.0 R

Код товару: С000009819
Фото: Fujifilm XF-18mm f/2.0 R

У наявності

Ціна: 16 714 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

Fujifilm XF-18mm F2.0 R. Цей легкий і універсальний об'єктив XF 18mm F2, що відрізняється компактним розміром, дозволяє уникнути втрати роздільної здатності навіть по краях знімка.
 
Цей легкий і універсальний об'єктив XF 18mm F2, що відрізняється компактним розміром, дозволяє уникнути втрати роздільної здатності навіть по краях знімка. Цей об'єктив, що складається зі скляних асферичних лінз та інших елементів, доведений до досконалості та оброблений оригінальним покриттям Super EBC, а кільце об'єктиву з високоякісного металу та високоточне кільце керування діафрагмою з кроком 1/3 забезпечують комфортне керування.
 
Завдяки конструкції формованих пелюсток діафрагми досягається чудовий ефект розмитого фону (Боке). Пелюстки вигнуті таким чином, що формують круглий отвір при будь-яких налаштуваннях діафрагми, а краї кожної пелюстки ретельно закруглені, а не просто обрізані, що підвищує чіткість зображення.
 
Байонет X-Mount, спеціально розроблений для бездзеркальної конструкції корпусу X-Pro1, відрізняється невеликою відстанню від заднього фланця, яка становить всього 17.7 мм, і дозволяє уникнути втрати роздільної здатності по краях знімка.
 
 
 

Fujifilm XF-18mm f/2.0 R - на сайті магазину АВС Фото. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші аксесуари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в віртуальний маркет abcphoto. З каталогу підберіть Об'єктив З вигодами? Щоб правильно вибрати Об'єктив, за допомогою фільтрів. Введіть: Fujifilm і перед вами з'явиться Об'єктиви Fujifilm. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Можна не думати про якість товарів. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Pentax. Якщо виникли під час підбору Fujifilm XF-18mm f/2.0 R Запитайте наших фахівців. Надсилання проводиться в Павлограді без затримок.

 
 
Конструкція
8 елементів у 7 групах, 7 пелюсток діафрагми
Мінімальна дистанція фокусування
0.18 м
Кут огляду
76.5°
Мінімальна діафрагма
f/16
Максимальна діафрагма
f/2.0
Збільшення
0.14x
Діаметр різьблення для фільтрів
52 мм
Габарити (діаметр х довжина)
64.5 x 40.6 мм
Вага
116 г
Комплект поставки
Кришка об'єктива
Бленда
Задня кришка
Чохол для об'єктиву