Canon RF 15-35mm f/2.8 L IS USM

Код товару: С000009807
Фото: Canon RF 15-35mm f/2.8 L IS USM

У наявності

Ціна: 66 464 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

 

Світлосильний і ширококутний - найкращий надширококутний зум-об'єктив для професіоналів
 
Зафіксуйте більше навіть при слабкому освітленні з цим світлосильним надширококутним зум-об'єктивом RF L-серії з діапазоном фокусних відстаней 15–35 мм та діафрагмою f/2.8, а також стабілізацією зображення з ефектом, еквівалентним 5 ступеням витримки, — ідеально для ракурси можуть змінити уявлення про об'єкт.
 
 
Сфотографувати дух суперництва
 
Розслабтеся та подивіться фільм про те, як удостоєний нагород комерційний та лайфстайл-фотограф Метью Джозеф знімав підготовку та тренувальний процес елітної команди з веслування за допомогою камери EOS R та зум-об'єктиву RF 15-35mm.
 
 
Чудовий об'єктив для…
 
Креативна динамічна фотографія
 
Використовуйте об'єктив із широким кутом огляду 15–35 мм, щоб розкрити безліч нових деталей, додати гостроти, яскравості кольору та контрастності. Відкрийте для себе більш динамічну зйомку.
 
 
 
 
 
Краєвиди та архітектура
 
Спробуйте знімати з низького кута для незвичайних ракурсів і використовуйте стабілізацію зображення, еквівалентну 5 ступеням витримки, щоб відобразити всі деталі навіть при світлі.
 
 
 
 
 
Подорож та репортаж
 
Завдяки компактному розміру, винятковій якості конструкції об'єктивів серії L та великій максимальній діафрагмі цього об'єктиву ви точно зможете уявити свою історію з високою деталізацією та чіткістю у будь-якій ситуації.
 
 
 
 
Швидкість та ширина
 
Використовуйте нові творчі ракурси з цим світлосильним та чітким зум-об'єктивом з діафрагмою f/2.8 та діапазоном фокусних відстаней 15–35 мм, а також стабілізацією зображення з ефектом, еквівалентним 5 ступеням витримки
 
Виняткова оптична якість
 
Створюйте фотографії більш високого рівня завдяки трьом асферичним та двом ультранизкодисперсійним (UD) елементам об'єктива, а також інноваційним покриттям оптичних компонентів та 9-пелюстковій діафрагмі.
 
Швидкий відгук та точність
 
Оцініть швидке та точне фокусування з мотором Nano USM, який забезпечує миттєве плавне та безшумне автофокусування
 
Якість конструкції об'єктивів серії L
 
Упевнено знімайте в будь-яких умовах завдяки якості збирання, що відповідає стандартам L-серії, — герметична конструкція захищає внутрішні компоненти від погодних впливів, а флюоритове покриття на крайніх елементах об'єктива забезпечує захист від крапель води та пилу.
 
 
 
 
 

Canon RF 15-35mm f/2.8 L IS USM - в електронному магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно вибрати Об'єктиви А також інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, зайдіть у наш електронний магазин abcphoto. З асортименту підберіть Об'єктив за економною ціною? Щоб легко було підібрати Об'єктив, за допомогою фільтрів. Введіть: Canon і Ви побачите, які доступні для замовлення Об'єктиви Canon. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. В якості товарів можна бути повністю впевненими Вироби, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Nikon. Якщо з'явилися при купівлі Canon RF 15-35mm f/2.8 L IS USM Питання можна поставити нашому фахівцю. Товари можна забрати в Харкові в необхідні терміни.

Бленда об'єктиву
EW-88F
Стабілізатор зображення
5 ступенів стабілізації для створення кадрів без тремтіння
Мінімальна відзначена відстань фокусування
0,28
Фокусна відстань
15-35 мм
Максимальна діафрагма
F2.8
Мінімальна діафрагма
22
Конструкція об'єктива (кількість елементів/груп)
16/12
Число пелюсток діафрагми
9
Кут огляду (діагональ/горизонталь/вертикаль)
100°25'-54°,
​​77°20'-38°,
110°30'-63°
Максимальне збільшення
0,21 (при 35 мм)
Діаметр та крок різьблення для фільтра
82 мм
Максимальний діаметр/довжина об'єктива
88,5 х 126,8 мм
Вага
840 г
Комплект поставки
RF 15-35MM F2.8L IS USM
Бленда об'єктива EW-88F
Чохол об'єктива LP1222
Кришка об'єктива
Кришка об'єктива E-82 II