Fujifilm XF 50mm f/1,0 R WR 16664339

Код товару: С000010095
Фото: Fujifilm XF 50mm f/1,0 R WR 16664339

У наявності

Ціна: 53 179 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      
 
 
Об'єктив FUJINON XF50mm F1.0 R WR дозволить вам відчути різкість, яку ви ніколи раніше не бачили. Відсутність віньєтування та можливість контролю аберацій створює точність з неймовірно кремовим боком. Автоматичне фокусування на цьому об'єктиві F1.0 проста, а стійкість до погодних умов усуває будь-які проблеми. XF50mmF1.0 R WR - це потужний об'єктив, який змінить уявлення про світ.
 
 
Нове боці 
Плавні контури та кремовий бок XF50mmF1.0 R WR не схожі на жоден інший відомий вам об'єктив F1.0 . Точний контроль аберацій та підтримання чітких гострих країв означає, що об'єктив створює надзвичайний баланс фону та переднього плану. Цей добре продуманий контраст зачарує та надихне вас на творчість.
 
 
Виразіть себе як ніколи раніше
У міру повороту кільця діафрагми зображення поступово набувають різкості та роздільної здатності. На F2 віньєтування повністю зникає, і кругове боці набуває ідеальної форми. Зображення, які ви можете отримати, змінюють вираз кожні 1/3 кроку. Дискретні значення діафрагми перенесуть вас у новий світ виразності.
 
Поділ
Кут огляду еквівалентний 76 мм у форматі 35 мм, і в поєднанні з визначною якістю зображення, дозволяє вам по-новому поглянути на світ. Об'єктив XF50mmF1.0 R WR приносить промінь світла у ваші зображення, розділяючи об'єкт, передній план і фон незалежно від відстані. Однак передній план і фон так само важливі в кадрі, як і гарний бік, і допомагають вам зрозуміти справжнє значення слова «фокус».
 
 
Автофокус породжує впевненість
При використанні об'єктива з малою глибиною різкості не прощається найменша помилка. Використання об'єктивів з такою точністю вимагає від користувачів деякого терпіння. XF50mmF1.0 R WR не схожий на звичайні об'єктиви F1.0 . Використовуючи переваги бездзеркальної системи, в об'єктиві використовується висока точність автофокусування камери, включаючи автофокусування обличчя та очей та пікселі визначення фази. Навіть без терпіння ви можете отримати повний контроль із цим передовим об'єктивом.
 
 
Вологозахист
Нічні краплі дощу можуть принести радість та хвилювання при використанні цього об'єктива. Світіння вогнів, що відбивається від мокрого тротуару, перетворюється на гарний бік і додає фарб у темряву. З діафрагмою F1.0 погодостійкий об'єктив XF50mmF1.0 R WR може вловлювати мерехтливе світло у темряві та створювати чарівні зображення, які виправдовують намокання.
 
 
 
 
 

Fujifilm XF 50mm f/1,0 R WR 16664339 - у перевіреному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші елементи фотототехніки не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог та виберіть Об'єктив за ринковими розцінками? Щоб правильно підібрати Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Fujifilm І Ви побачите перелік з Об'єктиви Fujifilm. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. За якість товарів можна не переживати. Вироби, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Canon. Якщо виникли під час вибору Fujifilm XF 50mm f/1,0 R WR 16664339 Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Замовлену продукцію можна отримати в Сумах у мінімальні терміни.

Виробник:
Fujifilm
Тип: 
стандартний об'єктив
Тип кріплення: 
Fujifilm X
Фокусна відстань у 35мм еквіваленті: 
75
Конструкція (лінз/груп): 
12/9
Максимальне значення діафрагми: 
f/1,0
Кількість пелюсток діафрагми: 
9
Фокусування: 
автоматична/ручна
Привід автофокусу: 
немає даних
Ближня межа фокусування (м): 
0,7
Робоча дистанція (для макрооб'єктивів): 
ні
Максимальний масштаб зображення: 
0,08x
Розмітка шкали ГРІП: 
F16
Мітка для фокусування під час ІЧ-зйомки: 
ні
Стабілізатор зображення: 
ні
Штативне кріплення: 
ні
Різьблення під світлофільтр (мм): 
77
Вага, г:
845